• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601301

Knæbind af merinould til smerter og ubehag i knæet

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
129,00 kr.

Knæbind af merinould der reducerer, forebygger og lindrer murren, ømhed og ubehag i og omkring knæet. Knæbindet er en effektiv knævarmer, med dejlig, blød merinould der beskytter mod fugt og kulde, tillader huden at ånde frit og opretholder kroppens optimale temperatur, forebygger stive led, ømhed, smerter og murren. 

Det bløde, lune knæbind øger blodcirkulationen, som leverer proteiner, ilt og næringsstoffer til det område, du ønsker at behandle og har en helende effekt på stivhed, ømhed og smerter. Knæbindet har justerbar velcrolukning, der er nem at fastgøre på den udvendige velour, så du opnår god komfort og sikrer at knæstøtten bliver på plads, selv når du er aktiv. 

Merinould føles blødt og behageligt mod huden, har antibakterielle egenskaber og er blandt andet modstandsdygtigt over for snavs og støvmider.

Dette knæbind er velegnet som knæstøtte når du går, løber eller dyrker sport samt ved overbelastning, skader og gigt. 

Indeholder: 1 justerbart knæbind af indvendigt: 100% merinould - Udvendigt: velour af 100% polyester. Passer en max omkreds op til 55 cm. Kan håndvaskes eller vaskes på uldprogram. Dette produkt er Woolmark og Øko-tex certificeret.
 
Se alle vores knæbind her
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Knæbind af merinould til smerter og ubehag i knæet
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne