• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Træningsudstyr

I denne kategori finder du træningsudstyr, der optimerer din træning og gør den nemmere, sjovere og mere effektiv. Vi har træningselastikker, sjippetov, rygstrækkere, hulahopring og meget andet. Stram for eksempel dobbelthagen op med en muskeltræner til hagen, sjip dig til en kondi i top eller tab centimeter omkring taljen med en hulahopring - altsammen kan klares hjemme fra din egen stue

Varer 1-36 af 40

Faldende orden
Side
pr. side

Supplér din træning med en målrettet muskeltræner

Nogle steder på kroppen er det ekstra svært at tone musklerne og smide det overskydende fedt. Med en muskeltræner kan du sætte ekstra fut under din muskeltoning – også når du ikke træner.

- Den elektriske muskeltræner fungerer som en stimulator, der aktiverer musklerne til at trække sig sammen og derefter slappe af. Få minutters brug af den effektive muskeltræner svarer til flere timers træning. Den kan bæres under tøjet og bruges på mave, overarme og lår, hvor du vil opnå flotte resultater uden store anstrengelser.

- Særligt til træning af maven kan vi også anbefale et vibrationsbælte, der reducerer fedt og styrker mavemusklerne. Bæltet vibrerer, opstrammer og forbrænder fedtet på maven i løbet af en træningssession på 30 minutter.

- Dobbelthager er svære at blive kvit, men det kan lades sig gøre med det rette udstyr. En muskeltræner til hagen, en såkaldt neck slimmer, er perfekt til formålet og kræver kun et par minutters træning om dagen. Den fungerer som en fjeder, du skal trykke ned med hagen. Denne bevægelse gentages 10 gange á 3 omgange og er særdeles effektiv til at styrke den underliggende halsmuskulatur. 

Styrk din bækkenbund med en bækkenbundstræner

Du kan træne din bækkenbund simpelt, men effektivt med en bækkenbundspude, som placeres på din stol. Puden er formgivet, så du kan mærke din bækkenbund, når du sidder ned – et område, hvor følesansen ellers kan være lukket helt af. Bækkenbundstræneren skaber et tryk på bækkenbundsmusklerne og hjælper dig til at knibe rigtigt.Puden anbefales af fysioterapeuter til at forebygge en lang række problemer med underlivet, fx inkontinens, smerter, nedsunket underliv eller begrænset følelse i kønsdelene. Bækkenbundstræneren kan bruges af både mænd og kvinder.