• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Træningsudstyr

I denne kategori finder du træningsudstyr, der optimerer din træning og gør den nemmere, sjovere og mere effektiv. Vi har træningselastikker, sjippetov, rygstrækkere, hulahopring og meget andet. Stram for eksempel dobbelthagen op med en muskeltræner til hagen, sjip dig til en kondi i top eller tab centimeter omkring taljen med en hulahopring - altsammen kan klares hjemme fra din egen stue

Varer 1-36 af 39

Faldende orden
Side
pr. side

Hulahopring hvis du vil tabe dig

Drømmer du om en flad mave, stærke ryg- og lændemuskler og ønsker du at tabe dig nogle centimeter omkring taljen, så er en hulahopring alt, hvad du har brug for. Læg ud med 2-3 minutters træning om dagen de første par uger, så du undgår blå mærker og ømhed, der kan opstå, hvis du går for voldsomt til værks i starten. Her får du et par gode tips til, hvordan du holder hulahopringen oppe:

  • Placer fødderne en halv meter fra hinanden og den ene fod lidt foran den anden
  • Tag ringen op til taljen, hold den vandret og giv den et kraftfuldt skub i den ene retning
  • Skub hofterne skiftevis frem og tilbage med små bevægelser - du skal IKKE dreje eller rotere med hofterne
  • Skift retning så du får en funktionel krop i balance og ikke træner kroppen skæv

Træn med effekt

Én enkelt øvelse, mere skal der faktisk ikke til for at få flad mave, stramme lår og stærke arme. Lyder det som noget for dig, så læs hvordan du gør her:

  • Læg dig på alle fire, så knæ og hænder hviler på gulvet. Brug eventuelt en træningsmåtte, så du skåner knæene mest muligt
  • Løft den ene arm og det modsatte ben 5 cm. fra gulvet og hold positionen i 10 sekunder, mens du trækker vejret dybt. Sørg for ikke at svaje i ryggen 
  • Skift arm og ben og lav så mange gentagelser du kan på 2-5 minutter
  • Når du kan holde positionen i flere minutter ad gangen uden at holde pause, er dine mavemuskler i topform

Træning med vibrationsbælte eller Neck slimmer

Særligt til træning af maven kan vi anbefale et vibrationsbælte, der reducerer fedt og styrker mavemusklerne. Bæltet vibrerer, opstrammer og forbrænder fedtet på maven i løbet af en træningssession på 30 minutter.

Dobbelthager er svære at blive kvit, men det kan lade sig gøre med det rette udstyr. En muskeltræner til hagen, en såkaldt neck slimmer, er perfekt til formålet og kræver kun et par minutters træning om dagen. Den fungerer som en fjeder, du skal trykke ned med hagen. Bevægelsen gentages 10 gange á 3 omgange og er særdeles effektiv til at styrke den underliggende halsmuskulatur. 

Styrk din bækkenbund med en bækkenbundstræner

Du kan træne din bækkenbund simpelt, men effektivt med en bækkenbundspude fra Empelvic, som du placerer på din stol. Puden er formgivet, så du kan mærke din bækkenbund, når du sidder ned – et område, hvor følesansen ellers kan være lukket helt af. Bækkenbundspuden skaber et tryk på bækkenbundsmusklerne og hjælper dig til at knibe rigtigt.

Bækkenbundstræneren fra Empelvic anbefales af fysioterapeuter til at forebygge en lang række problemer med underlivet, fx inkontinens, smerter, nedsunket underliv eller begrænset følelse i kønsdelene. Bækkenbundstræneren kan bruges af både mænd og kvinder.

Foamroller til dyb vævsmassage og udstrækning

En foamroller er særdeles effektiv til at komme muskelspændinger til livs. Det tykke og kompakte skum har trigger points, der giver massage i dybden. Det er din egen vurdering af smerter og dine egne bevægelser, der gør arbejdet. På den måde rammer du præcis de steder, hvor foamrolleren gør allermest gavn.

Du kan bruge en foamroller på ryg, lænd, baller, lårmuskler, lægge og arme. Reducér muskelspændinger, styrk mobiliteten, løsn op i stive led og mærk blodet bruse i kroppen, når du bruger en foamroller.