• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Scholl

Scholl er en global producent af fodplejeprodukter af høj kvalitet, der tilbyder alt lige fra såler til fodcremer. Fælles for hele sortimentet er, at det er udviklet af fagfolk og professionelle med målet om at opretholde sunde fødder samt at behandle forskellige fodproblemer såsom fodvorter, ligtorn og nedgroet negl.

Scholl bygger på mere end 100 års erfaring med en stærk mission og filosofi om at forbedre folks komfort, helbred og velbefindende ved at pleje deres fødder.

14 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Scholl GelActiv såler

Er du på udkig efter en løsning til trætte og ømme fødder, er såler af gel det helt rigtige. Med Scholl GelActiv Everyday såler får du god støtte i dine hverdagssko med et par såler, der kan bruges i det meste fodtøj. Hverdagssålerne er velegnet til dig, der står og går meget i løbet af en dag og har brug for effektiv allround aflastning til fødderne.

Dyrker du løb eller andre former for sport, kan du i stedet vælge Scholl GelActiv Sport såler, der giver en kraftfuld støtte og støddæmpning i svangen og derfor er særligt designet til brug i løbesko og sportssko, hvor de dæmper det massive pres, fødderne udsættes for, når du er aktiv.

Har du brug for et par støddæmpende indlægssåler til dine arbejdssko, kan du med fordel vælge Scholl GelActiv Work sålerne, der gør det nemmere at arbejde, så længe du vil uden at få ømme fødder sidst på dagen. Den bløde gel med indbygget svangstøtte har en rigtig effektiv støddæmpning, der reducerer tryk, når dine fødder rammer hårde gulve som fx beton.

Hele to forskellige geltyper danner basis for den unikke og innovative GelActiv-teknologi: En fast gel, som støtter svangen og hælen samt en blødere gel, som effektivt absorberer stød og reducerer trykket på fødderne. Vælg Scholl GelActiv såler og slip for trætte, ømme fødder.

Scholl In-Balance™ såler

Døjer du med smerter i knæ, hofter eller lænd, kan det skyldes, at vægten du bærer rundt på ikke er jævnt fordelt. Vores fødder absorberer et tryk svarende til flere tons i løbet af en dag og det kan medføre smerter og ømhed i områder der udsættes for højt tryk.

De lækre Scholl In-Balance™ indlægssåler er formet efter dine fødder og giver en klinisk dokumenteret trykaflastning, der effektivt løser 3 problemstillinger:

  • Absorberer trykinducerende stød gennem underkroppen
  • Fordeler vægten mere jævnt så trykket reduceres
  • Stabiliserer din fodstilling og og støtter din naturlige gangart

Scholl In-Balance™ sålerne er som noget helt særligt udviklet i tæt samarbejde med et team af eksperter i biomekanik med henblik på at mindske smerter i underkroppen. 

Har du smerter i hælen som følge af fx plantar fasciitis eller hælspore, kan du med fordel vælge Scholl In-Balance™ smertelindrende såler til hæl, der har et dobbeltlag af polstret gel, der mindsker tryk på ledbånd og sener. Denne sål er formet som et hælindlæg, som støtter under hælen samt dele af svangen. 

Døjer du derimod med stiv lænd og lændesmerter, bør du vælge Scholl In-Balance™ smertelindrende såler til lænd med indbygget indlæg, der reducerer overførsel af tryk til lænden. Her er tale om en indlægssål i fuld længde, som støtter hele fodens stilling, mindsker kraftige tryk og fordeler belastningen mere jævnt under hele foden. 

Har du platfod eller nedsunken svang er Scholl In-Balance™ smertelindrende såler til svang den helt rette løsning. Sålerne har nænsom svangstøtte, der lindrer tryk forårsaget af platfodethed samt en hævet kuppel, der støtter og lindrer tryk under fodballen. 3/4 indlægssåler der støtter foden fra forfod til hæl.