• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Knæbind

Har du hævede eller svage knæ som følge af en skade eller overbelastning? Har du løberknæ, springerknæ, hypermobile led eller gigt? Så kan du hæmme smerternes omfang med vores udvalg af forskellige knæbind, der hver især yder individuel støtte til knæleddet. Vi har knæbind af åndbar bambus eller uld, en todelt knæstøtte, knæbind af gel med enorm fleksibilitet særligt velegnet til gigtsmerter, eller knæstøtte med kobbertråd 

16 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Efter en skade i knæet anbefales det, at du holder skaden i ro i nogle døgn. Herfter kan du langsomt starte op igen med en blid genoptræning. I denne periode – og måske resten af dit liv - kan et knæbind være det rigtige valg for dig. Med en knæstøtte reduceres smerter og nye skader forebygges. Det er vigtigt for krop og sjæl at fortsætte en aktiv livsstil og med lidt hjælp fra et støttebind kan du fortsat udfolde dig fysisk.

Knæbind der hæmmer inflammation og reducerer ømme led

Hafaro forhandler et kompresserende knæbind, som også indeholder bambusfibre og kobbertråde. Kobbertrådene er medvirkende til at nedbringe inflammationen i leddet og bambusfibrene gør knæbindet åndbart og antibakterielt. Du kan med fordel bruge knæbindet, når du dyrker sport, hvor det vil støtte og forebygge rotationsbevægelser og vrid i knæet. Er dit knæ overbelastet og hævet, eller har du ledsmerter i og omkring knæet, vil du også kunne få gavn af knæbindets effektive kompression.

Akupressur knæbind der lindrer smerter i ben, lænd og ryg

Akupressur knæbindet fungerer efter samme princip som akupunktur, men uden brug af nåle. Knæbindet stimulerer og masserer benets meridianer, hvorefter energi og blodgennemstrømning frigives til gavn for ben, baller, lænd og ryg. Knæbindet er især velegnet til problemer med iskiasnerven, og kan både bruges, når du er aktiv eller stillesiddende.

Knæstøtte til mange formål

Knæet er en kompliceret størrelse, og derfor er der også knæstøtter til flere forskellige formål. Hvis dit problem knytter sig til løberknæ, leddegigt, hypermobilitet eller du er knæopereret, så er det vigtigt, at du bruger et ekstra støttende knæbind. Hafaros todelte knæstøtte holder knæet på plads ved pludselige bevægelser, vrid og høj aktivitet, og den ekstra polstring føles blød mod huden. Efter sport er det en god ide at give dit knæ lidt ekstra pleje. f.eks. i form af kompres eller kulde- og varmebehandling. Her kan Hafaros hot & cold knæbind anvendes, da den aftagelige gelpude både kan nedkøles i fryser eller opvarmes i microovn efter behov.