• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Indlægssåler

Den rigtige indlægssål kan gøre en kæmpe forskel for dine fødders velbefindende. Såler findes i mange varianter, og hver især kan de noget særligt, som opfylder forskellige behov. Hos Hafaro har vi såler med svangstøtte, trykpunkter og magnetterapi, pelotter, affjedrende gel, 3D effekt med mere. Find de såler, der passer bedst til dig og har du brug for et hælindlæg, har vi også det.

25 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

En ordentlig indlægssål er vigtig

Langt fra alle sko er født med en ordentlig indlægssål, når man køber dem, og vælges oftere på baggrund af et smart design, fremfor praktisk anvendelse og ergonomi. Vil du gerne sikre det bedste for dine fødder, skal du vælge fodtøj med aftagelige indlægssåler, så du nemt kan skifte dem ud, hvis ikke de opfylder kroppens behov.

Gel såler mindsker overbelastning i knæ, lænd og ryg

Hører du til dem, der står eller går mange timer om dagen, er stødabsorbering og god affjedring ikke til at komme uden om. Hvert skridt du tager, sender stød fra underlaget op igennem dine fødder videre til knæ, lænd og ryg og det kan mærkes i kroppen. Indlægssåler af gel har høj affjedring og forhindrer stød og jag i at forplante sig til kroppen på samme måde. Går du f.eks. på betongulve, stengulve eller asfalt er et par stødabsorberende såler et musthave.

Øg blodcirkulationen med magnetsåler

Har du trætte ben og sovende fødder kan et par indlægssåler med trykpunkter og magnetterapi sætte fut i blodomløbet igen. Massageknopperne masserer fødderne, når du går og står og stimulerer kroppen nede fra og op. Når kroppens magnetiske felter er svækket, kan det medføre dårligt blodomløb og så kan magnetterapi hjælpe til at styrke det igen. Kombinationen af massageknopper og magneter resulterer i et par såler der øger blodcirkulationen og reducerer led- og muskelsmerter.

Undgå ømme fødder med gode såler og indlæg til dine sko

Er du i tvivl om, hvilke såler eller indlæg fra vores store udvalg, der bedst støtter op om dit behov? Kontakt os på telefon 91 25 21 61 eller send os en email på med dine spørgsmål om indlægssåler. Vi sidder klar til at rådgive dig om, hvordan du får den mest optimale støtte i dine sko, hvad enten du søger såler til sko, som du bruger til hverdag eller sport.

Vi tilbyder tryg og kyndig vejledning og hurtig levering på 1-2 hverdage, når du bestiller dine såler hos os.