• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Hjemmesko

Beskyt fødderne med et par gode hjemmesko med skridsikre såler, der giver god støtte i knæ, lænd og ryg. Vi har både hjemmesko med gode, faste såler, sutsko af materialer som 100% merinould, uden tå til lette sommerfødder eller med varmt foer, der luner godt i en kold tid. Gode hjemmesko beskytter mod træk og fodkulde og dæmper stød fra hårde gulve. Køb et par behagelige sko online fra vores udvalg af hjemmesko til mænd og kvinder.

7 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Derfor er gode hjemmesko vigtige

Uanset hvilken type gulv, du har derhjemme, vil det være en belastning for fodballer og trædepuder, når du går rundt på bare fødder. Det er fødderne, der bliver udsat for det første møde med det hårde underlag og det kan derfor anbefales at beskytte dem med et par gode hjemmesko, som dæmper støddene. Men et par hjemmesko beskytter mod mere end det. Dårligt isolerede gulve er kolde og træk fra yderdøre skaber kolde luftstrømninger langs gulvet og det giver kolde fødder. Med et par varme hjemmesko holder du fødderne lune og slipper for fodkulde.

Komfortable hjemmesko med gel

Har du ondt i ankler, ben, knæ og lænd, kan det skyldes manglende stødabsorbering i dit fodtøj. Fødderne er de første til at modtage stød og tryk fra det underlag, vi går på og da de fungerer som kroppens platform, forplanter det sig hurtigt til resten af bevægeapparatet. Men det er ikke bare i dit almindelige fodtøj, at du har brug for stødabsorbering, også de sutsko, du futter rundt med indenfor hjemmets fire vægge, skal have en ordentlig affjedring.

Et par gode hjemmesko med indbygget gel i sålen er skånsomme for både krop og fødder. Indersålen er fast med god støtte og den fleksible stødabsorbering sikrer at trykket på fødderne lettes, så resten af kroppen skånes. Har du problemer med ømhed og smerter i forfod eller hæl, vil du opleve at symptomerne mindskes med et par komfortable hjemmesko med gel i sålerne.

Bedre blodcirkulation med zoneterapi tøfler

Zoneterapi tøfler er ikke som almindelige hjemmesko. Trædefladen består af hele 41 akupressur punkter, hvoraf en del er fleksible og fjedrer op og ned, når du bevæger dig rundt med dem på. Tøflerne stimulerer akupunkturpunkterne under fødderne og løsner op for blokeringer i kroppens meridianbaner - metoden er den  ældgamle og alternative akupressur teknik. 

Akupunktur slippers, som de også kaldes, skal blot bruges 15-20 minutter dagligt. Når du bruger dem kontinuerligt, vil effekten være, at de stimulerer blodcirkulationen, styrker immunforsvaret, frigiver affaldsstoffer, mindsker stress og spændinger, styrker din balanceevne og forbedrer søvnkvaliteten. 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af gode hjemmesko, er du mere end velkommen til at ringe på 91 25 21 61 eller skrive en mail, så er vi klar til at hjælpe dig på rette vej.