• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Håndtræner

Få stærke hænder, håndled og underarme med en håndtræner. Hænderne er kroppens værktøj og består af 27 små knogler i hver hånd. Vi bruger vores hænder meget mere, end vi egentlig er klar over, derfor er det en god idé at træne og vedligeholde fingre, hænder og håndled. Når du bruger en håndtræner, opnår du hurtigt en større styrke og mindsker overbelastningsskader. En håndtræner er et effektivt træningsredskab, der både kan forebygge, styrke og genoptræne og findes i mange forskellige udformninger.

25 varer

Faldende orden
pr. side

Fordele ved en håndtræner

Vil du forebygge og mindske overbelastning, smerter og ømhed i hænderne, kan en håndtræner være den perfekte løsning. Den kan nemlig bruges til at træne din hånd og forbedre din grebsstyrke. En håndtræner er velegnet, hvis du har gigtsymptomer, seneskedehindebetændelse eller karpal tunnel syndrom.

Der er flere fordele ved at bruge en håndtræner. For det første vil den styrke muskulaturen i hånden og håndleddet og du kan forebygge overbelastningsskader. Når du træner din hånd, øger du blodomløbet, som sender ilt og næringsstoffer rundt i blodet og det er med til at øge bevægeligheden i både fingre, hænder og håndled. Er skaden først sket, vil du desuden opleve en hurtigere helingsproces, hvis du bruger en håndtræner.

Overvejer du at købe en håndtræner, er det en god idé at vælge en model, der passer til dit behov. Har du meget nedsat funktion og styrke i hænderne kan en blød antistress bold eller terapi ler, som kan formes med hænderne, være en skånsom men stadig effektiv løsning. Når du vil træne dine hænder, er det vigtigt at du tager udgangspunkt i den konkrete situation, så du ikke lægger for hårdt ud og ender med ikke at kunne gennemføre øvelserne.