• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Albuestøtte

Albueleddet er udsat for en del belastning både i hverdagen og under sport, som kan give smerter og irritation af leddet. Musearm, golfalbue og tennisalbue er de mest almindelige former for overbelastning af albueleddet. Et albuebind giver støtte og varme og løsner op for muskel- og ledsmerter. Et støttebind til albuen kan bruges hele dagen, men skal tages af om natten. Vi har både albuebind af neopren med justerbar velcrolukning, albuebind med aftagelig gelpude, som kan opvarmes og nedkøles efter behov eller albuebind af bambus med kompression, som er særligt velegnet til at mindske overbelastningsskader, når du er meget aktiv

7 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Albuestøtte til tennisalbue og golfalbue

Med en albuestøtte kan du lindre smerter i forbindelse med tennisalbue og golfalbue samt forebygge at tilstanden overhovedet opstår i første omgang. En tennisalbue er en overbelastningsskade forårsaget af gentagne bevægelser i albueleddet, og det kan forårsage slemme smerter, som gør det svært at bevæge armen.

En albuestøtte er nem at anvende og kan sagtens bruges under sport, arbejde og almindelige daglige gøremål. Med en albuestøtte vil du opleve, at du igen kan bevæge armen uden smerter og at den samtidig støtter dig i at forebygge og undgå nye vrid af albueleddet.

En albuestøtte må ikke være for stram

En albuestøtte skal være stram nok til at give støtte, men må aldrig være så stram, at den giver ubehag. Det frarådes at bruge en albuestøtte om natten, da albuen har brug for at bevæge sig frit, så muskler og led langsomt kan trænes op igen.

Vil du have en fleksibel albuestøtte, kan du vælge én med velcrolukning, som du selv kan justere i forhold til, hvor stram den skal være. Den er også rigtig god til dig, der ikke har kræfterne til at trække et stramt albuebind op over armen.