• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Siddepude

En god siddepude skal først og fremmest være trykaflastende. Vælger du en siddepude af gel, vil du opleve at trykket på hele korpus mindskes og så bliver det lettere at opretholde en behagelig og afslappende siddestilling. Med en siddepude af gel bliver ethvert sæde rarere at sidde på, uanset om det er en køkkenstol, kontorstol, lænestol, kørestol eller et bilsæde.

18 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

En siddepude passer på helbredet

Er din hverdag sådan indrettet, at du sidder mere ned, end du bevæger dig, kan det gå ud over helbredet på længere sigt. Så hvis du absolut skal sidde ned, så gør hvad du kan for at beskytte din krop imens. Sagen er nemlig den, at de stole vi sidder på, sjældent er skabt til at støtte vores krop i en sund positur. Mange stole tilgodeser hverken hofter, bækkenbund eller rygsøjle og derfor kommer du ofte til at sidde og "hænge". Hafaro har et stort sortiment i special puder.

En god, ergonomisk kontorstol kan være løsningen for dig, der sidder på kontor i mange timer hver dag, men den hjælper dig ikke, når du sidder i bilen, er hjemme eller ude blandt andre. Er god, støttende siddepude derimod er både en billig, behagelig og transportabel løsning, der kan give dig lige præcis den komfort, du mangler, så de mange stillesiddende timer ikke påvirker dit helbred i en negativ retning. 

Siddepude med luft

Vores store udvalg af siddepuder gør det nemt at finde lige præcis den model, der passer bedst til dit behov. Sidder du meget ned, bør du være opmærksom på at vælge en pude, der er "levende" og kan styrke din rygmuskulatur i stedet for at gøre den slap. Med en luftfyldt pude, også kaldet en balancepude, holder du kroppen i konstant bevægelse, mens du sidder ned, og det styrker rygsøjlen og holder din core stærk. På den måde kan du slippe for at få rygsmerter, hvis du, af arbejdsmæssige årsager eller grundet sygdom, sidder meget ned.

En siddepude med luft betegnes som ergonomisk, netop fordi du hele tiden holder kroppen i let bevægelse. Du undgår med andre ord at komme til at sidde og hænge i ryggen. En balancepude med luft er derfor det helt rette valg på arbejdspladsen, hvor du med fordel også kan bruge en balancebold med tung bund, der ikke triller, mens du sidder på den. En balancebold udfordrer dig til at opretholde balancen i nedre del af ryg og lænd, uden at du egentlig tænker over det - det bliver hurtigt en god vane, som styrker din rygsøjle og hele din rygmuskulatur.

Siddepude med massageknopper

En siddepude med massageknopper skaber aktivitet i kroppen, da de små knopper påvirker din krop med lette, stimulerende tryk, der aktiverer blodomløbet, sender ilten rundt i blodet og medvirker til at løsne affaldsstoffer. Er du for eksempel vant til at køre langt i din bil, kender du sikkert alt til problematikken med "sovende" ben og træt ryg. En siddepude med massageknopper kan med sin lette stimulering skabe en positiv påvirkning, der afhjælper følelsen.