• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Handelsbetingelser

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms. Vi hæver først beløbet på dit betalingskort, når varerne afsendes fra vores lager. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 91 25 21 61 eller kundeservice@hafaro.dk hvis du har spørgsmål. Du handler med Hafaro ApS, Cvr. 25483731

Levering - Alle varer sendes som pakkepost med GLS og er inkl. tracking og forsikring. Fragten koster 35 kr. leveret til nærmeste postbutik og 55 kr. med omdeling til din hjemmeadresse eller til erhverv. Alle varer sendes fra vores eget lager i Tørring og leveres typisk indenfor 1-2 hverdage, dog med forbehold for udsolgte varer. Har du ikke modtaget dine varer indenfor maksimalt 5 hverdage, beder vi dig kontakte os på kundeservice@hafaro.dk

Fortrydelsesret og returnering - Hos Hafaro.dk har du 30 dages retturret gældende fra den dag, du modtager varen. I den periode kan du returnere varen til Hafaro, Vejlevej 15,  7160 Tørring. Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå deres art, egenskaber og den måde de fungerer på - vi har ingen prøveperiode på produkterne. Bemærk at du selv skal dække omkostninger forbundet med returneringen (porto m.m.). Hvis du ønsker det, kan du købe en returseddel gennem os til 49 kr. ved at klikke her. Det er vigtigt, at du vedlægger dit navn og adresse samt ordrenummer, så vi kan finde din bestilling. Så snart vi modtager varen uden brugsspor, refunderer vi varebeløbet.

Ombytning - Ønsker du en vare ombyttet til en anden størrelse eller model, kan du vedlægge en note med relevante informationer i din returforsendelse, så sender vi dig den nye vare fragtfrit. 

I forbindelse med returnering kan du miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi du reelt har taget varen i brug, hvis den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, eller hvis du har håndteret varen på anden måde end nødvendigt, for at kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Det er ikke muligt at fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Uafhentede ordrer vil blive pålagt et ekspeditionsgebyr der dækker vores administrative omkostninger på 49 kr. Returnering skal ske til: Hafaro, Vejlevej 15, 7160 Tørring. OBS. VI AFHENTER IKKE RETURORDRER SENDT TIL EN POSTBUTIK OG VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT MED DAO.

Forsendelse til Norge, Sverige, Grønland og Færøerne - Alle priser i shoppen er opgivet i danske kroner. Bemærk at vi ikke modtager bankoverførsler fra svenske og norske kunder. Vi sender ikke til pakkeboks, men kun med hjemmelevering. Fragtpriser til Grønland er oplyst ud fra generelle listepriser. Forsendelser som skal ombookes fra sejlads til luftfragt grundet begrænsninger i sejladsen, må påregnes gældende luftfragtgebyr. I sådanne tilfælde kontakter Hafaro kunden for accept, inden ordren overleveres til GLS’ grønlandske samarbejdspartner.

 

Reklamation - Skriv til os på kundeservice@hafaro.dk og vedhæft et billede af reklamationen, så tager vi hånd om den med det samme. Dit køb er omfattet af købeloven, derfor har du natuligvis 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret eller ombyttet eller du kan få afslag i prisen eller pengene retur, afhængig af den konkrete situation, så længe reklamationen er berettiget og manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet. Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt og indenfor 5 hverdage efter fejlen blev opdaget, så vi hurtigst muligt kan løse situationen. Ved berretigede reklamationer sørger vi for eventuel returfragt. 

Personlige oplysninger - Ingen personlige oplysninger, der registreres på Hafaro.dk bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Når du betaler med kreditkort, krypteres oplysningerne, så vi ikke kan se dem. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din mailadresse eller mobilnummer accepterer du, at vi kontakter dig per mail eller SMS med informationer om din ordre. Vores hjemmeside anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbskurven. En cookie er blot en betegnelse for en fil, som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. Under et køb udbeder vi os navn, adresse, mobilnummer og mail adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres eletroknisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Desuden registerer vi IP-adressen hvorfra et køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Man kan valgfrit få sin mail adresse optaget på en mailingliste hos Hafaro.dk, så man løbende modtager nyheder og gode tilbud. Denne service kan til enhver tid afmeldes igen. Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser, foretager vi sletning i det omfang dette ønskes.

Andet - Vi tager forbehold for opdateringsfejl - herunder forkerte priser eller andre tekniske oplysninger, samt forbehold for trykfejl og ændringer i tekst og priser. Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lovgivning.