• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Handelsbetingelser

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms. Vi hæver først beløbet på dit betalingskort, når varerne afsendes fra vores lager. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 91 25 21 61 eller kundeservice@hafaro.dk hvis du har spørgsmål. Du handler med Hafaro ApS, Drejergangen 7F, 2690 Karlslunde. Cvr. 25483731

Levering - Alle varer sendes som pakkepost med PostNord og er inkl. tracking og forsikring. Fragten koster 30 kr. leveret til nærmeste postbutik eller erhverv og 49 kr. med omdeling til din hjemmeadresse. Alle varer sendes fra vores eget lager og leveres typisk indenfor 1-2 hverdage, dog med forbehold for udsolgte varer. Har du ikke modtaget dine varer indenfor maksimalt 5 hverdage, beder vi dig kontakte os på kundeservice@hafaro.dk

Fortrydelsesret og returnering - Hos Hafaro.dk har du 30 dages retturret gældende fra den dag, du modtager varen. I den periode kan du returnere varen til vores lager Hafaro, Vejlevej 15 Ølholm, 7160 Tørring. Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå deres art, egenskaber og den måde de fungerer på - vi har ingen prøveperiode på produkterne. Bemærk at du selv skal dække omkostninger forbundet med returneringen (porto m.m.). Hvis du ønsker det, kan du købe en returseddel gennem os til 49 kr. ved at klikke her. Det er vigtigt, at du vedlægger dit navn og adresse samt ordrenummer, så vi kan finde din bestilling. Så snart vi modtager varen uden brugsspor, refunderer vi varebeløbet.

I forbindelse med returnering kan du miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi du reelt har taget varen i brug, hvis den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, eller hvis du har håndteret varen på anden måde end nødvendigt, for at kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Det er ikke muligt at fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Uafhentede ordrer vil blive pålagt et ekspeditionsgebyr der dækker vores administrative omkostninger på 49 kr. Returnering skal ske til: Hafaro, Vejlevej 15 Ølholm, 7160 Tørring. Vi afhenter ikke returordrer sendt til en postbutik.

Forsendelse til Norge, Sverige, Grønland og Færøerne - Alle priser i shoppen er opgivet i danske kroner. Bemærk at vi ikke modtager bankoverførsler fra svenske og norske kunder. Fragten koster 99 kr. pr. forsendelse, som max må veje 2 kg. Vi sender ikke til pakkeboks, men kun med hjemmelevering. Visse produkter er ikke mulige at sende pga. størrelse eller vægt, vil du være sikker på, at din ordre kan sendes, så kontakt os på kundeservice@hafaro.dk og få klar besked, inden du laver din bestilling.

Reklamation - Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangel-reglerne. Derfor har du natuligvis 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret eller ombyttet eller du kan få afslag i prisen eller pengene retur, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet. Såfremt du har modtaget en forkert vare, kontakt os da venligst på tlf. 91 25 21 61 eller på kundeservice@hafaro.dk. Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og indenfor 2 måneder efter fejlen blev opdaget. Afhængig af den konkrete situation vil du modtage videre instruktioner. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelig fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde elle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

Personlige oplysninger - Ingen personlige oplysninger, der registeres på Hafaro.dk bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Når du betaler med kreditkort, krypteres oplysningerne, så vi ikke kan se dem. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din mailadresse eller mobilnummer accepterer du, at vi kontakter dig per mail eller SMS med informationer om din ordre. Vores hjemmeside anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbskurven. En cookie er blot en betegnelse for en fil, som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. Under et køb udbeder vi os navn, adresse, mobilnummer og mail adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres eletroknisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Desuden registerer vi IP-adressen hvorfra et køb foretages. Infomationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Man kan valgfrit få sin mail adresse optaget på en mailingliste hos Hafaro.dk, så man løbende modtager nyheder og gode tilbud. Denne service kan til enhver tid afmeldes igen. Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser, foretager vi sletning i det omfang dette ønskes.

Andet - Vi tager forbehold for opdateringsfejl - herunder forkerte priser eller andre tekniske oplysninger, samt forbehold for trykfejl og ændringer i tekst og priser. Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lovgivning.