• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Varmepude & varmedunk

Har du kolde hænder og fødder, mavekneb eller ryg, lænde- og nakkesmerter er der hjælp at hente med klassiske varmedunke - nu som elektriske modeller, der ikke skal fyldes med vand først. Tilbringer du mange timer udendørs i koldt vejr, er vores varmepuder til hænder og fødder lige til at ryste, så varmen aktiveres og holder dig fri af frysende fingre og tæer i op til 10 timer ad gangen

9 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Hold hænder og fødder varme når kulden bider

Selvom vi er mange, der kun fornemmer kulden gennem vinduet på kontoret, er der stadig en del, der må arbejde udendørs hele året rundt, også når frostgraderne napper i fingre og tæer som en glubsk ulv. Det hjælper at holde sig i bevægelse, men det er lettere sagt end gjort, fx. hvis man er garder på Amalienborg slotsplads. Men nu er det slut med forfrosne fingre og tæer, for med vores geniale varmepuder til hænder og fødder kan du holde op til 57 grader i sko og støvler, vanter og lommer i op til 10 timer og mon ikke det dækker arbejdsdagen for de fleste. Brug også de smarte varmepuder til hænder og fødder hvis du skal se fodbold fra sidelinjen, ud at ride, på julemarked, ud at gå tur med hunden, er gartner eller tømrer og bare synes, at livet er for kort til at fryse. Hos Hafaro har vi et stort udvalg i massage og varme produkter.

Varmedunk - nu som genopladelig

I gamle dage var en varmedunk udelukkende sådan én, man fyldte med varmt eller kogende vand og lukkede med en prop. Det er det ikke længere, selvom de klassiske modeller, man selv fylder op, stadig kan fås. Den elektriske varmedunk har gjort sit indtog og er blevet rigtig populær, fordi den allerede er fyldt op med destilleret vand, der ikke skal skiftes. Varmen får du ved at lade varmedunken op i en stikkontakt i under 10 minutter, hvorefter den holder varmen i helt op til 6 timer.