• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Svangstøtte

Døjer du med hælsmerter og smerter i foden, kan det skyldes svangsenebetændelse, også kaldet plantar fasciitis, og det kan behandles på flere måder. Har du platfod, kan vi hjælpe med indlægssåler til dine sko, der løfter svangen op i normalstilling. Vi tilbyder forskellige former for svangstøtte til dine fødder, f.eks. i form af svangpuder, svangindlæg, justerbar opbinding eller såler med særlig svangstøtte.

21 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Hvad er svangsenebetændelse?

Betændelse i svangsenen er en irritationstilstand, som giver smerter under foden, typisk i hælen. Folk med hælsmerter kommer ofte til at forveksle svangsenebetændelse, også kaldet plantar fasciitis, med hælspore, da symptomerne kan opleves ens. Svangsenen hæfter på hælbenet og derfor vil en overbelastning ofte give smerter der, men kan også komme til udtryk i form af smerter tæt ved tæerne eller under hele foden. Hvis svangsenen er skadet eller overbelastet gennem længere tid, kan det føre til hælsporer.

Hvis særligt de første skridt om morgenen eller bevægelse efter stillesiddende aktivitet føles smertefuld, kan det være et typisk tegn på svangsenebetændelse.

Brug Foot Gym og få en sund fod

Ved svangsenebetændelse gælder det selvfølgelig om at mindske den overbelastning, svangen har været udsat for, f.eks. ved at gå, stå og løbe mindre. Med den patenterede Foot Gym kan du strække svangen ud på den skråvinklede overflade eller benytte den indbyggede massagerulle, der kan fyldes med koldt eller varmt vand. Se videoen under Foot Gym og opdag, hvad redskabet kan gøre for dig og din genoptræning.

Svangstøtte med og fleksibel optapening af svangen

Tape svangen op, hvis du har smerter i den forreste del af hælen, så aflaster du svangsenen mod træk i længderetningen. Har du brug for en hurtig optapening, du nemt kan udføre selv, kan du bruge en justerbar svangstøtte med velcro i stedet for den klassiske sportstape. Den kan tages hurtigt af og på, benyttes før og efter bad og den justerbare velcro giver dig mulighed for at stramme den efter behov. Bruger du i stedet en svangstøtte med indbygget svangpude aflaster du samtidig forfod og hæl. Med færre smerter under foden til følge.

Køb indlægssåler med svangstøtte

Er du i tvivl om hvilken støtte du har brug for til din svang? Kontakt os på telefon 91 25 21 61 eller send os en e-mail med dine spørgsmål om svangstøtte, indlægssåler, svangpuder og lignende.