• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601440

Kompressionssokker til plantar fasciitis - 1 par

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
Priser fra 299,00 kr.

Kompressionssokker til plantar fasciitis behandling med 6 kompresserende zoner der simulerer effekten af en optapening af svangen. Sokkerne yder en særdeles effektiv kompression, der aktivt lindrer symptomer og smerter forbundet med plantar fasciitis, hælsmerter og hævelser samt andre svangsene og hæl relaterede indikationer.

Sokkerne er beregnet til aktiv terapi under træning, sport og fysiske fritidsaktiviteter for at lindre ømhed og smerter under bevægelse.

 Lindrer smerter ved plantar fasciitis 

 Lindrer kroniske hælsmerter

 Lindrer led- og muskelsmerter

STØTTER OG FOREBYGGER

Kompressionssokkerne kan også bruges om natten og dermed mindske smerter om morgenen. Bruger du dem under træning, sport og andre aktiviteter vil sokkerne støtte og styrke foden samt forebygge plantar fasciitis.

COMPRESSION ZONE TECHNOLOGY

Eller C-Zone Technology®, som det også hedder, er en patenteret tilgang til ydeevnen i kompressionssokker, der bruger top-of-the line præcisionsstrikkemaskiner, som problemfrit kan skifte kompressionsniveau fra moderat til fast i én og samme sok, så man kan behande flere fodproblematikker på samme tid.

EFFEKTIV KOMPRESSION

Sokkernes graduerede kompression fra C-zone Technology giver ortopædisk støtte til akillessenen samt selve fodens struktur, hvilket øger blodomløbet og mindsker hævelser. Sokkerne er super behagelige at have på og kan bruges både med og uden fodtøj.

  • Afspænder plantar fascia
  • Støtter svangen
  • Stabiliserer akillessene og ankel

kundeudtalelse

Indeholder: 1 par aktiv kompressionssokker til plantar fasciitis. 24% LYCRA® spandex, 76% micro nylon. Håndvaskes med mild sæbe og lufttørres.

Her kan du se hele sortimentet af aflastningsprodukter til svangsenebetændelse.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Kompressionssokker til plantar fasciitis - 1 par
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne