• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Uldprodukter

Uld er et skønt materiale med mange fantastiske egenskaber og så er det helt naturligt! Uld holder ikke bare kroppen lun, den beskytter også effektivt mod fugt og kulde, opretholder kroppens optimale temperatur og giver huden lov at ånde frit. Uldens naturlige varmeegenskaber har en helende effekt på stive og ømme led og bruges derfor ofte som støtteprodukter til lænd, ryg, nakke, knæ, håndled og skulder. Uldens antibakterielle egenskaber og modstandsdygtighed over for snavs og støvmider gør desuden materialet velegnet til allergikere

27 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Uld forebygger og lindrer

Hos Hafaro har vi for længst fået øjnene op for alle uldens kvaliteter og de mange positive egenskaber, som det bløde, naturlige materiale besidder. 

  • Uld varmer, uden at du begynder at svede. Det skyldes, at uld har en fantastisk evne til at regulere din kropstemperatur, så det varmer om vinteren, men køler om sommeren. Derfor kan uld med fordel bruges hele året rundt.
  • Uld er selvrensende og dermed modstandsdygtigt overfor snavs og støvmider. Derfor er uld også kendetegnet som antibakteriel og allergivenlig. Du vil heller ikke opleve, at uld begynder at lugte.
  • Uld holder fugt ude og beskytter samtidig mod træk og kulde. Uld anvendes derfor i stor stil som knævarmer, håndledsvarmer, albuevarmer, nakkevarmer, benvarmer og lændevarmer, hvor det både virker forebyggende men også lindrende på snue, forkølelse, skader, muskelspændinger, infiltrationer og stive led.

Uld der ikke kradser

Hører du til dem, der får kløe, bare du hører ordet "uld", kan vi berolige dig med, at sådan er det bestemt ikke længere. Produkter af ren, ny uld kan bruges af de fleste uden følelsen af, at noget kradser. Har du sart og følsom hud, kan du gå efter produkter af merino uld, som er en finere uld kvalitet og dermed endnu blødere en ren, ny uld.

Hos Hafaro har vi desuden knæbind, håndledsstøtte, rygvarmer og nakke varmer af merino uld og kamel uld. Kombinationen af disse uld kvaliteter giver nogle helt specielle uldfibre, der er dobbelt så lette, mere slidstærke samt mere fugt- og svedabsorberende end almindelig uld.