• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601061

Skråpude med bækken støtte - retter ryggen op

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
229,00 kr.

Ergonomisk skråpude med formstøbt balle- og bækkenstøtte der giver optimal komfort og støtte, når ryggen skal rettes op. Siddepudens skrå hældning skyder hofterne frem, når du sidder ned, så du undgår at synke sammen i ryggen ved stillesiddende arbejde.

Skråpuden har desuden let nedsænkning til ballerne samt forhøjning foran mellem benene, så du opnår den bedst mulige siddekomfort og derfor betegnes puden også som en sædepude.

Forhindrer dig i at falde sammen

Giver optimal komfort og støtte

Styrker rygmuskulaturen

En skrå siddepude som denne kaldes også for en kilepude, da den automatisk giver overkroppen et lille løft, som er med til at understøtte og styrke rygmuskulaturen.

På den måde undgår du at krumme ryggen for meget, hvis du arbejder mange timer dagligt ved f.eks. skrivebordsarbejde. Den ergonomiske skråpude er også velegnet at bruge i bilen, hvor bilsæderne ofte kan mangle ordentlig lændestøtte.

Puden forhindrer dig i at falde sammen, når du kører bil og det er især godt over lange strækninger, hvis du f.eks. er pendler eller skal på bilferie. En skrå pude kan også bruges i en kørestol.

Ergonomisk skråpude af formstøbt memoryskum. Mål: ca. 42 x 40 x 9/2 cm. Aftageligt, smudsafvisende betræk af 100% polyester der kan vaskes ved 40 grader.

Se hele udvalget af skråpuder og kilepuder.Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Skråpude med bækken støtte - retter ryggen op
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne