• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601061

Skråpude med bækken støtte - retter ryggen op

På lager - levering 1-2 hverdage
229,00 kr.

Skråpude med formstøbt balle- og bækkenstøtte der giver optimal komfort og støtte, når ryggen skal rettes op. Siddepudens skrå hældning skyder hofterne frem, når du sidder ned, så du undgår at synke sammen i ryggen ved stillesiddende arbejde. Skråpuden har desuden let nedsænkning til ballerne samt forhøjning foran mellem benene, så du opnår den bedst mulige siddekomfort og derfor betegnes puden også som en sædepude.

En siddepude som denne kaldes også for en kilepude, da den automatisk giver overkroppen et lille løft, som er med til at understøtte og styrke rygmuskulaturen. På den måde undgår du at krumme ryggen for meget, hvis du arbejder mange timer dagligt ved f.eks. skrivebordsarbejde. Skråpuden er også velegnet at bruge i bilen, hvor bilsæderne ofte kan mangle ordentlig lændestøtte. Puden forhindrer dig i at falde sammen, når du kører bil og det er især godt over lange strækninger, hvis du f.eks. er pendler eller skal på bilferie. En skråpude kan også bruges i en kørestol.

Skråpude af formstøbt memoryskum. Mål: ca. 42 x 40 x 9/2 cm. Aftageligt, smudsafvisende betræk af 100% polyester der kan vaskes ved 40 grader.Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne