• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601446

Holdningskorrigerende skulderstøtte - stærk

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
93 % of 100
Priser fra 349,00 kr.

Holdningskorrigerende skulderstøtte af fleksibelt, elastisk materiale med indbygget rygstøtte, der trækker skuldrene tilbage og skyder brystet frem på en diskret men effektiv måde.

Skulderstøtten hjælper dig til en rankere og sundere kropsholdning, som er med til at modvirke hovedpine, muskelspændinger og infiltrationer. Anbefales ikke under søvn, hvor musklerne har godt af at hvile. 

Mindsker rygsmerter og nakkeinfiltrationer

Mindsker ondt i lænden

Skyder brystet frem og løfter overkroppen

MED METALSTIVERE

Skulderstøtten har to fleksible metalstivere i ryggen, som giver en stabil og effektiv holdningskorrigering. Ønsker du en lettere korrigering, kan du tage metalstiverne ud og bruge skulderstøtten uden. En stærk skulderstøtte som denne hjælper dig til en rankere holdning, så du undgår at falde sammen i overkroppen.

TIL KYPHOSIS OG SCHEUERMANN

Denne holdningskorrigerende skulderstøtte er velegnet ved postural kyphosis og morbus scheuermann, der er relateret til vækstforstyrrelse og dårlig kropsholdning. Det er især noget der rammer børn og unge, og lidelserne behandles med øvelser og holdningskorrigering fx i form af en stærk skulderstøtte som denne, der kan bæres næsten usynligt under tøjet.

HOLDNINGSKORRIGERING OG RYGØVELSER

Brug skulderstøtten i op til 3-4 timer om dagen men aldrig længere, da overdreven brug fører til slappe muskler. Holdningskorrigering bør altid gå hånd i hånd med relevante træningsøvelser, der hjælper med at styrke ryg, nakke og kropsholdning.

  • Latexfri elastik
  • Behagelige kurver under armene
  • Til voksne, børn og unge

Sådan finder du størrelsen: Mål omkredsen rundt om taljen for at finde det rette mål. Taljen finder du over dine øvre hofteknogler og under den nederste kant af dine ribben. 

maaleskema til talje

Indeholder: Kombineret holdningskorrigerende skulderstøtte og rygstøtte. Kan vaskes ved 30°C og skal lufttørres ved stuetemperatur. Husk at lukke velcroen under vask og tage metalbøjlerne ud først! 

Her kan du se hele sortimentet af skulderstøtte.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Holdningskorrigerende skulderstøtte - stærk
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne