• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Håndledsstøtte

Hænderne er kroppens værktøj og et uundværligt redskab i hverdagens mange gøremål. Et overbelastet håndled kan føles invaliderende. Men det er først, når vi mærker begrænsningerne, at vi forstår, hvor afhængige vi er af vores hænder. Se udvalget af håndledsstøtter, håndledsvarmere og gigthandsker og hjælp dit håndled til mindre overbelastning og færre smerter i hverdagen

18 varer

Faldende orden
pr. side

Undgå overbelastning med en håndledsstøtte

Bruger du dine hænder så meget i dagligdagen, at det kan føre til overbelastning, bør du overveje at bruge en håndledsstøtte, så du undgår skader som fx karpaltunnelsyndrom eller seneskedehindebetændelse. Det gælder særligt, hvis der er tale om mekaniske og gentagne bevægelser, som kan overbelaste dine led på længere sigt. En håndledsstøtte kan både forebygge skader eller lindre smerter, hvis skaden først er sket. Brug den hvis du fx arbejder meget ved tastatur og mus eller strikker og hækler.

Gigthandsker gør underværker

Har du gigt i fingrene, kan en håndledsstøtte også være effektiv, fordi den lette kompression varmer sener, led og muskler op og øger blodomløbet, som sender ilt og næringsstoffer rundt i blodet. Vores gigthandsker med patenteret celliant tråd kan gøre underværker for gigtramte hænder, da tråden er lavet med aktive mineraler, som ikke vaskes ud. Resultatet er et par gigthandsker, som omdanner kroppens egen strålevarme til infrarød energi, der rent fysisk kommer til udtryk som en dejlig varme med positiv effekt på gigt i fingrene, både leddegigt og slidgigt.