• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Støttestrømper

Støttestrømper er et godt hjælpemiddel til at forebygge blodpropper, åreknuder og vand i benene. Støttestrømperne giver et let pres på ben og ankler, hvilket øger blodcirkulationen og afhjælper hævede ben (ødematøse ben). Det er særligt relevant at bruge specialstrømper, hvis du døjer med ophobning af væske (ødemer) i benene, der kan opstå i forbindelse med graviditet, overvægt, kredsløbssygdom, stillesiddende jobs eller flyrejse.

12 varer

Faldende orden
pr. side

Forskellen på støttestrømper og kompressionsstrømper

Der kan være mange grunde til at bruge specielle strømper. Men det er vigtigt at kende forskellen på kompressionsstrømper og støttestrømper - og hvornår du skal bruge hvad. Begge typer strømper har til formål at presse musklerne og veneklapperne i benene sammen. Dermed forbedres blodets tilbageløb til hjertet og transporten af væske i lymfesystemet.

Støttestrømper er til raske ben

Kompressionsstrømper er et hjælpemiddel til mennesker med sygdom i benene, som kræver speciel behandling. Kompressionsstrømper ordineres af lægen og kan bevilges af kommunen i henhold til Serviceloven.

Støttestrømper er til raske ben, hvor man har brug for at forebygge skader som fx blodpropper og åreknuder hos gravide. De kan også bruges til at reducere risikoen for blodpropper hos nyopererede eller sengeliggende patienter. Der er også mange, der køber støttestrømper for at undgå hævede fødder eller uro i benene, når man skal sidde ned i længere tid. Disse strømper kaldes ofte også flystrømper eller rejsestrømper, fordi de kan afhjælpe problemer med benene under lange rejser med fly, tog eller bil.

Støttestrømper lindrer smerter og hævelser

Hos Hafaro forhandler vi et fint udvalg af støttestrømper, som lægger et mildt og behageligt pres og reducerer hævelser og smerter i benene. Støttesokkerne giver mild til medium kompression og dækker fødder, ankler og lægge. Det kan være forskelligt fra model til model, om kompressionen er størst ved anklen eller længere oppe af benet. Læs produktbeskrivelsen, så du finder den rette strømpe til dit behov. Strømperne kan bruges hver dag (eller efter behov) med eller uden fodtøj. De er også effektive under træning eller restituering. Specialstrømper kan vaskes ved 30 grader i maskinen eller i hånden. Støttestrømper er både til mænd og kvinder og fås i flere størrelser og i enten sort eller natur. 

Kontakt os

Har du spørgsmål til støttestrømper eller flysokker? Du er altid velkommen til at kontakte os og få kyndig vejledning. Ring på 91 25 21 61 eller skriv en udførlig mail og send den til kundeservice@hafaro.dk