• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Aktiv hverdag

Her har vi samlet alt til dig, der prioriterer en aktiv hverdag. Gå på opdagelse blandt masser af spændende træningsudstyr, der sætter fokus på balancetræning, styrketræning og let fysisk aktivitet. Holder du bevægeapparatet igang, kan du undgå skavanker og skader, men er uheldet ude, har Hafaro også et stort udvalg af støtteprodukter til knæ, ankel, håndled, albue og skulder

Skru op for flere skridt i hverdagen

Tager du bil eller offentlig transport til og fra arbejde, så gør det til en vane at parkere et stykke væk, stå af en station eller busstoppested før og gå det sidste stykke vej. Drop elevatoren og tag konsekvent trapperne, så får du pulsen op og det er sundt for kredsløbet. Gå rundt når du snakker i telefon og lav dine møder om til walk & talk og meget gerne udendørs - det giver ilt til hjernen.

Gå en morgen- eller aftentur. Det giver en fantastisk start eller en dejlig afslutning på dagen. Det behøver bare at være en tur rundt om blokken, for 10 minutter er bedre end ingenting og når du bevæger dig og holder kroppen aktiv, giver det ofte en naturlig lyst til mere. Lav aktive aftaler med venner og familie. Gå en tur sammen som punktum efter et godt måltid. Tag kaffen med i hånden og nyd naturen sammen med dem du holder. Det tilfører dynamik og ny inspiration til fællesskabet.

At rejse og sætte sig testen

Vil du gerne holde musklerne igang, særligt i benene, så er denne test en god øvelse, der styrker funktionsevnen. 

  1. Sæt dig midt på en almindelig køkkenstol med rank ryg og fødderne placeret fladt på gulvet.
  2. Kryds dine arme og lad håndfladerne hvile mod brystet.
  3. Du skal nu rejse dig helt op til oprejst stilling og dernæste sætte dig helt ned igen - forestil dig at hænderne er limet fast til brystet.
  4. Tæl hvor mange omgange du kan nå på 30 sekunder (10 omgange er acceptabelt, 15 omgange er flot og 20 omgange er virkelig godt gået).