• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Massagebold

Massagebolde findes i mange størrelser, former og farver og kan bruges på stort set hele kroppen til at løsne op lokalt, hvor der er ømhed og stive led. Spikey bolde med pigge er særligt populære, da du ved at lette eller øge presset mod bolden, selv kan justere behandlingens effektivitet og akupressur. Prøv for eksempel den elektriske massagebold med vibration, hvis du vil have dyb vævsmassage

4 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Sådan kan en massagebold hjælpe dig

Ømme muskler er både noget, du kan få, når du dyrker sport og bruger dine muskler for meget, men også hvis du er inaktiv og stillesiddende og bruger dem for lidt. Stærke, sunde muskler holder dig rask, men hvis du ikke bruger dine muskler, sådan som det er tiltænkt, vil kroppen før eller siden reagere og det kan udmønte sig i ømme muskler, stive muskler, muskelspændinger og myoser. Heldigvis er det noget, som brugen af massagebolde nemt kan afhjælpe. For at få det optimale ud af dine massage bolde, har du brug for at vide, hvordan du bør rulle dem på huden for at opnå den ønskede effekt.

Sådan bruger du din massagebold

Massagestrøg på langs af dine lemmer med retning mod torso er det mest almindelige, når man bruger en massage bold. De fremmer blodcirkulationen, transporterer ilt og næringsstoffer til det ømme punkt og frigiver affaldsstoffer. Start og slut altid behandlingen med massagestrøg på langs og følg så vidt muligt altid musklens fiberretning, når du masserer med langsgående strøg. 

Massagestrøg på tværs af dine lemmer glider ikke lige så ubesværet som langsgående strøg. Det skyldes, at du ruller med massagebolden på tværs af muskelfibrene og det vil opleves mere ujævnt. Tværgående massage skiller muskelfibrene ad og bruges til at få musklen til at arbejde frit igen, men metoden må kun benyttes, når musklerne er varmet op.

Cirkulære massagstrøg med massagebolde er en kombination af massagestrøg på langs og massagestrøg på tværs og anbefales især ved myoser og spændinger.

Vi har massagebolde med faste "pigge", bløde knopper, af træ eller med vibration, så du kan vælge lige den model der passer bedst til dig og dine behov.  

Lacrosse bold til effektiv rygmassage

Er du på udkig efter en massagebold, der virkelig kommer i dybden og er særligt velegnet til rygmassage, er en lacrosse bold sagen. Her får du nemlig mulighed for at lave en dybdegående triggerpunkt massage, hvor du ikke bare masserer musklerne men også løsner op for spændinger, som kan opstå i forbindelse med hård træning eller gentagne, stillesiddende positioner, hvor den manglende aktivitet får musklen til at spænde op. Resultatet af denne form for selvmassage er øget mobiltet og fleksibilitet.

En lacrossebold har en vis størrelse og hårdhed, der gør den velegnet til trigger point massage som kan udføres stående, hvor du placerer den i spænd mellem din ryg og en væg, op ad hvilken du så kan udføre de ønskede bevægelser. En lacrosse bold er et godt og effektivt alternativ til den noget større foamroller og med den dobbelte lacrosse bold formår du virkelig at komme i dybden med muskelknuder, myoser og muskelspændinger.