• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Fodmassage

Vil du gøre noget godt for dig selv og din krop, så træn dine fødder! Rigtig mange af de udfordringer og skavanker kroppen bærer rundt på, tager sin begyndelse i fødderne. Stive led, sovende tæer, ømhed og smerter kan i rigtig mange tilfælde mindskes ved hjælp af fodruller og bolde med pigge og massageknopper, som træner sener, led og muskler og sætter gang i blodcirkulationen. Se vores store udvalg af forskellige træningsredskaber til fødderne og find dem, der passer bedst til dit behov.

17 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Træn fødderne med en fodrulle

Hos Hafaro har vi et bredt udvalg af fodruller i lækkert kvalitetstræ. Vi har enkelt fodruller, dobbelt fodruller og større luksus fodruller, der alle er velegnet ved dårligt blodomløb, sovende fødder og trætte ben og fødder. De takkede ruller giver en god, dybdegående fodmassage alt efter hvor hårdt et tryk, du lægger på fodrullen. Fælles for alle fodrullerne er, at de kan lægges på gulvet, uanset hvor du sidder, om du ser TV, arbejder ved skrivebord, spiser, læser avis eller spiller brætspil, så du kan slå to fluer med ét smæk og få gang i træning af fødderne, selvom du synes, det kan være svært at finde tid til det i en travl hverdag.

Zoneterapi punkter - løsningen sidder i fødderne

Fødderne er inddelt i reflekszoner, der alle har forbindelse til resten af kroppen. Vil du forbedre en tilstand i din krop, er det derfor fødderne, der skal behandles, i hvertfald indenfor zoneterapiens verden. Men zoneterapi er også aktuelt, selvom du ikke har problemer med helbredet, for stimulering af føddernes mange reflekszoner, har en forebyggende effekt og er medvirkende til at vedligeholde en god sundhedstilstand i hele kroppen. Med vores zoneterapi tøfler eller massage sandaler, som de også kaldes, kan du give dine fødder en zoneterapilignende behandling enten dagligt eller når du synes, at kroppen trænger til det. De fint afrundede akupressurpunkter på massage sandalerne stimulerer din blodcirkulation, styrker dit immunforsvar, frigiver affaldsstoffer i kroppen og mindsker stress og spændinger - og det bedste er, at du kun behøver bruge dem 10-20 minutter dagligt.

Spikey massagebold - en klassiker

Vil du træne sener, led og muskler i dine fødder på en nem og effektiv måde, er den klassiske spikey massagebold uden tvivl det mest populære træningsredskab af dem alle. Spikey bolden er et oplagt valg til dig, der døjer med nogle af de mest almindelige fodlidelser som fx knyster, nedsunken forfod og svangsenebetændelse. En spikey bold styrker hele din fodmuskulatur og øger blodomløbet, hvilket resulterer i mindre stivhed og en øget mobilitet og så er det en både billig og effektiv måde at forebygge fodskavanker på og holde fødderne sunde.

Hos hafaro er vi gået skridtet videre, så ønsker du en dybere og mere effektiv triggerpunkt massage, kan vi nu også tilbyde en vibrerende spikey massagebold, som er velegnet til fødderne men med fordel også kan benyttes til at massere spændte muskler i resten af kroppen. Med en spikeybold med vibration kan du give selvmassage, uden at du behøver lægge kræfter i og har du engang imellem brug for at massere uden vibration, kan du blot slukke for den.