• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
609712

Zoneterapi tøfler - reducerer stive led og øger mobiliteten

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
93 % of 100
Priser fra 149,00 kr.

Zoneterapi tøflerne yder akupressur og stimulerer vigtige zoner under fødderne, som har forbindelse til kroppens velbefindende. Disse reflexologi slippers har 82 fint afrundede akupressurpunkter (41 på hver massage sandal), der giver blød stimulation til vigtige energikanaler i kroppen.

Styrker balance evne og mobilitet

Løser op for affaldsstoffer

Stimulerer blodcirkulationen

Trykpunkterne på sandalerne med dupper er fleksible og bevæger sig op og ned i takt med det tryk, du lægger, hver gang du træder ned.

Følelsen vil opleves forskellig fra punkt til punkt/fra person til person og der hvor du mærker det mest, er også der, hvor du har mest brug for det.

Zoneterapi tøflerne minder af udseende om et par badetøfler og det anbefales at gå rundt med dem på i 15-20 min. dagligt, men de kan også bruges siddende, mens man laver lette pres nedad med ben og fødder og på skift fokuserer på tæer, fodballer eller hælområde efter behov.

Akupunktur sandaler i PVC med stærk velcrolukning der giver en god pasform omkring den enkeltes fod. De hjælper til at styrke immunforsvaret og endokrinsystemet. Deruodver hjælper sandalerne med at mindske stress og spændinger samt at forbedre søvnkvaliteten.

Se hele vores udvalg af zoneterapi produkter.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Zoneterapi tøfler - reducerer stive led og øger mobiliteten
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne