• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Fodpleje produkter

Dine fødder bærer dig gennem livet som det mest naturlige i verden. Men føddernes sundhed og velvære er desværre ofte overset. Med nogle få, gode rutiner kan du pleje dine fødder og dermed hjælpe dem til at holde sig sunde hele livet igennem. Hos Hafaro kan du finde et væld af produkter inden for fodpleje: Fodbadesalt, fodcreme, fodmaske, pimpsten, fodfile, massagebolde og meget mere. Forkæl dine fødder, så de kan holde sig sunde og raske hele livet igennem.

27 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Et fodbad virker blødgørende og lindrende på trætte fødder

Et fodbad med fodbadesalt renser og opfrisker dine fødder efter en lang dag på job. Hos Hafaro har vi flere forskellige typer fodbadesalt og fodbadeolier, som både dufter skønt og virker ekstremt blødgørende. I forbindelse med dit fodbad kan du bruge en pimpsten til at eksfoliere og fjerne døde hudceller. Indfør et ugentligt velgørende fodbad, der bløder den hårde hud op og vedligeholder bløde fødder.

Få bugt med den hårde hud med en pimpsten

Har du tør hud, hård hud og sprækker på fødderne, vil du ikke få effekt af din fodcreme, medmindre du fjerner det først. Tværtimod vil der langsomt opbygges mere og mere hård hud på hælene og trædepuderne. Men en almindelig fodfil er ikke løsningen, for den friktion og varme, der dannes, når du bruger den, skaber ny hård hud og forværrer situationen. En pimpsten derimod er et uundværligt redskab og kan bruges efter et fodbad. Den kan bruges til at fjerne genstridig, hård hud under hælene, samt tør hud. Du kan også vælge en elektrisk fodfil med et roterende slibehoved, der gør det hårde arbejde for dig.

Eksfoliér huden med en fodmaske

Har du lyst at prøve en super effektiv behandling af hård hud, så prøv vores eksfolierende fodmaske. Masken fungerer som en strømpe, du skal stikke foden i. Den skal virke i 1-2 timer, hvorefter den skylles af. Efter 7-14 dage begynder den tørre, døde hud at skalle af og løsne sig – og dine fødder er som født på ny.

Slut af med en plejende fodcreme

Din fodplejerutine afsluttes med en fodcreme, fodbalsam og evt. en hælcreme, som plejer og blødgør fødderne. Den fede creme bør bruges om natten med et par bomuldssokker over, så huden får de bedste betingelser for at regenerere.

Problemer med fødderne

Har du særlige problemer med dine fødder, så har vi sikkert også de såler eller det produkt på lager, som du mangler. Svedige og ildelugtende fødder kan behandles med svedregulerende creme eller fodspray – se vores fine udvalg til fodsved. Trætte eller kolde fødder med tendens til smerter har brug for øget blodgennemstrømning, hvilket du kan hjælpe på vej ved at stimulere fødderne med en massagerulle, massagebold eller zoneterapi sandaler. Ømhed i forbindelse med ligtorne og knyster kan afhjælpes med hhv. ligtorneplaster og knysteplaster med salicylsyre eller hydrokolloid teknologi.

Scholl produkter hos Hafaro

Hos Hafaro har vi et stort udvalg af fodpleje produkter fra Scholl. Herunder elektronisk fodpleje, cremer og fodfile til hård hud på fødderne og sprukne hæle, fodmasker til tør hud, indlægssåler til sko, behandling til ligtorne, fodsved, nedgroede tånegle, vorter, neglesvamp, vabler og meget mere.

Kontakt os 

Har du spørgsmål til pleje af fødder og valg af produkter til fodpleje? Så er du er altid velkommen til at kontakte os og få kyndig vejledning. Ring på 91 25 21 61 eller skriv en udførlig mail, så er vi klar til at hjælpe dig på rette vej.