• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Holdningskorrigerende

Mange mennesker har et stillesiddende arbejde. Det er fx ikke ualmindeligt, at man sidder ned i op til 8 timer om dagen på et kontor. Når man sidder ned så længe, har man en tendens til at få problemer med holdningen. Man synker sammen i ryggen, låser bækkenet og runder lænden, hvilket alle er siddevaner, der belaster rygraden voldsomt - når det sker, kan holdningskorrigerende tøj eller puder være sagen.

8 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Pas på din rygrad og forebyg smerter i hele bevægeapparatet

Rygraden er den centrale del af hele organismen. Både når det kommer til nervesystemet og vores muskulære struktur. Derfor er det vigtigt at holde sin ryg sund og stærk. Et af grundelementerne i en sund ryg er en god holdning. En foroverbøjet kropsholdning fører nemlig til belastning af skulder og nakke, ligesom det slider på ryg og lænd. En dårlig holdning kan derfor på sigt give store problemer for kroppen og bevægeapparatet.

Få en god holdning med en holdningskorrigerende vest

En holdningskorrigerende vest fra Hafaro bidrager til en bedre holdning. Den modvirker, at skuldrene roterer fremad og holder dem i stedet på plads. Holdningsvesten hjælper dig til at skyde brystet let frem, stabilisere lænden og få en flot rank holdning - hvilket i virkeligheden blot er den neutrale position for rygraden. Med tiden vil du mærke, at din rygmuskulatur bliver stærkere, og du bliver decideret trænet til at holde den rigtige position. Brugen af vesten reducerer smerter i ryggen, såvel som i nakke, skuldre og hovedpine. Vesten kan bruges af både kvinder og mænd, og kan justeres ved hjælp af velcrolukninger.

Rygstøtte med magneter og en træningselastik til lænden

Hvis du har problemer med lænden, kan du med fordel vælge en rygstøtte, der går helt ned og støtter lænden. Hos Hafaro forhandler vi en magnetisk rygstøtte, der lukkes i taljen for at støtte godt om lænden. Ved hjælp af magnetfeltterapi øger rygstøttens 12 magneter blodcirkulationen og får kroppens muskler til at slappe af. Dette fungerer ligeledes holdningskorrigerende og smertelindrende på kroppen. Rygstøtten kan nemt skjules under tøjet. Du kan også finde en træningselastik her på siden, som kan benyttes til øvelser med fokus på ryg, skuldre, biceps og triceps. Elastikken kan du også tage på for at korrigere din holdning.

Brug lændestøtte til stillesiddende arbejde

Det er en rigtig god ide at kigge på lændepuder eller rygpuder til din kontorstol, hvis du sidder meget ned i løbet af en dag. En ergonomisk lændestøtte placeres i ryggen/lænden og takket være memoryskum tilpasser puden sig til din krop. Samtidig sørger den for at støtte op omkring den nederste del af ryggen, hvilket afholder dig fra at falde sammen i overkroppen. Din rygsøjle skal hvile i en neutral position, for at du undgår infiltrationer og smerter i musklerne. Støttepuder til lænden kan bruges både i bilen, på kontoret eller derhjemme. Du kan også opnå god lændestøtte med Hafaros specielle siddepude med flydende gel, som giver dig en sund og behagelig siddestilling.