• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Hovedpude

En god nats søvn kræver den helt rigtige hovedpude, og en rigtig god hovedpude er individuel. Den skal nemlig passe til dig og den stilling, du sover i. Vi bruger ideelt set cirka 8 timer hver nat med hovedet liggende trygt på puden. Derfor er den pude, du sover med, vigtig. Er din hovedpude en god støtte for din ryg, når du sover? Hovedpuden skal holde din nakke og rygrad i en neutral stilling, så du undgår at belaste og forstrække bruskskiverne i ryggen. Hos hafaro har vi hovedpuder med særlig nakkestøtte, så du undgår at vågne op med stiv og øm nakke. Se udvalget herunder.

18 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Sov bedre med den rigtige hovedpude

Bruger du en forkert hovedpude, vil du sandsynligvis ikke opdage det i løbet af natten. Først når du vågner op med en stiv og øm nakke, kan du mærke, at du har ligget forkert. Derfor findes der forskellige puder til forskellige sovestillinger, f.eks. u-formede puder, ergonomiske puder og hovedpuder med anti-snorke effekt og fælles for dem alle er, at de fastholder din nakke i en neutral stilling, så du undgår muskelinfiltrationer, når du sover.

Da vi tilbringer en tredjedel af vores liv i sengen, er det bestemt ikke ligegyldigt, hvordan du ligger og især hvordan hoved og nakke er placeret, når du sover. En god hovedpude er med til at sikre dig en god nattesøvn, så det kan bestemt være indsatsen værd at skifte din gamle hovedpude ud med en ny, hvis du gerne vil sove bedre om natten:

  • En god hovedpude skal støtte din nakke og rygsøjle, så din krop skaber en lige linje, når du ligger ned
  • Når din hovedpude har mistet sin oprindelige form, er det på tide at skifte den ud
  • Lider du af nakkesmerter, er en ergonomisk hovedpude med nakkestøtte eller fordybning i midten en god løsning. Puden stabiliserer nemlig nakken og holder den i ro

U pude til dig, der sover på siden

En U formet pude, også kaldet en sidesleeper, giver din ryg og nakke en god støtte i løbet af natten. U puden er særligt velegnet til dig, der sover på siden. Puden tilpasser sig hoved, nakke, skuldre og ryghvirvler, så du ligger stabilt og med en ret rygsøjle. Puden har tilmed et indbygget hulrum til øret på begge sider, så du ikke får et ubehageligt tryk på øret i løbet af natten. Det er naturligvis også muligt at ligge på ryggen med en u-pude.

Ergonomisk hovedpude

Uanset om du sover på siden eller på ryggen, kan du have stor gavn af en støttende og ergonomisk hovedpude. En almindelig hovedpude kan du selv forme, men det er sjældent at formen holder hele natten, og det kan få nakken til at rulle ud i nogle skæve vinkler. En ergonomisk hovedpude er udformet med en kontur, der passer til din nakke og som reducerer nakkestivhed og infiltrationer. Den indbyggede nakkestøtte holder dit hoved på plads og forhindrer det i at søge ud i nogle stillinger der er belastende for nakken.Hos Hafaro har vi ergonomiske hovedpuder i både bløde og hårde modeller.

Reducér snorken med en snorkepude

Snorken opstår, når man ikke har den mest optimale vejrtrækning om natten. Snorken er ikke kun en plage for din partner, det resulterer også i en dårligere nattesøvn for dig som snorker. Hos Hafaro har vi en lækker hovedpude med anti-snorke effekt, der sikrer optimal støtte til hoved, nakke og skuldre. En skæv eller sammenkrummet nakkestilling kan blandt andet være årsag til snorken. Vores snorkepude er lavet af memoryskum og har en udformning, der fremmer en friere vejrtrækning og støtter nakken optimalt hele natten igennem, så du kan få en mere intens og uafbrudt nattesøvn.

Har du spørgsmål til vores hovedpuder eller andre støttende specialpuder, er du velkommen til at kontakte os. Tryk på linket for at se alle vores specialpuder