• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Wellness

At gøre noget godt for sig selv, det er essensen af wellness. Når krop og sind er i balance, er det lettere at finde overskud og skabe harmoni i en travl hverdag. Kærlig kropspleje og mental afslapning er to effektive måder, at få mere wellness ind i din hverdag på. Forkæl for eksempel din krop med aromaterapi og afslapningsprodukter. Hos Hafaro er kroppen i fokus og du finder masser af effektive redskaber der forebygger overbelastning samt styrker og vedligeholder en sund krop i en sund sjæl.

Wellness i hverdagen

Wellness er sundhed og velvære og ikke bare ved særlige lejligheder men også på en helt almindelig tirsdag. Nogle tager på wellness weekend, hvor hoteller og andre overnatningssteder tilbyder lækre massage- og spa oplevelser for krop og sjæl. Men mindre kan faktisk gøre det. For wellness handler om fysisk, mental, emotionel, spirituel og social velvære og det kan man også opnå med få virkemidler hjemme hos sig selv. Lider du af vinterdepression, behøver du for eksempel ikke tage helt til Mallorca for at jagte sollyset. I stedet kan du skyde genvej med en lysterapilampe, der simulerer solens stråler og hjælper dig igennem efterårets gråvejr og den tunge vintertræthed.

Kom helt ned i tempo

Mange af os har en travl hverdag med familie, job, hus og have, eller hvad det nu er, der fylder døgnet ud. Travlhed er noget de fleste har lært at navigere i og for rigtig mange har kroppen både fysisk og mentalt vænnet sig til det, men det betyder ikke, at den er glad for det. En hverdag i balance kan være svær at implementere, så hos Hafaro har vi valgt at hjælpe dig lidt på vej med gode produkter som æteriske olier, stressbolde og skønne sovemasker, der lader kroppen vide, at nu er det tid at stemple ud fra stress og jag og bare slappe helt af.

Sådan undgår du stress

Har du prøvet at balancere på kanten af stress, så ved du sikkert, at det ikke er et hul, du ønsker at dumpe ned i. Når vi havner der alligevel, skyldes det, at vi har overhørt kroppens signaler. Det lyder enkelt, og det er det faktisk også, men tag ikke fejl, at lytte til sin egen krop, kan være en svær opgave. Stress opstår af belastning og det handler derfor om at finde den rette balance i det liv, du har valgt at leve. Vi har ikke uanede mængder af energi til rådighed, derfor er pauser i løbet af dagen vigtige, så dit energidepot ikke allerede er tømt, inden aftensmaden står på bordet. Simple og effektive råd til at undgå stress handler om at få sin nattesøvn, dyrke motion, finde glæde ved det du beskæftiger dig med - uanset om det er arbejde eller fritid - og vigtigst af alt: øv dig i at sige nej, sige fra og sige pyt.