• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Massagerulle

Vil du gerne behandle ømme punkter på kroppen, så er en massagerulle lige, hvad du har brug for. Der er simpelthen noget terapeutisk ved at trille store kugler, små knopper eller takkede former hen over huden i lige det tempo og med det tryk der føles rarest for dig. Brug en massagerulle under fødderne, på benene, armene, hænderne eller i nakken og mærk hvordan spændinger langsomt slipper kroppen

14 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Massageruller med håndtag

Håndholdte massageruller er særdeles effektive til særlige områder af kroppen, hvor du oplever smerter, ømhed eller trætte muskler. Hos Hafaro kan du købe massageruller, der er særligt egnet til dårligt blodomløb. Her er massagerullen formet som et bånd eller en ring med et håndtag og en masse trigger points, som du kan rulle henover ben, arme og nakke med massagestrøg på langs, som er de mest almindelige strøg og også den metode man bruger til at varme musklerne op med, inden du eksempelvis fortsætter med tværgående eller cirkulære massagestrøg. En håndholdt massage rulle sætter effektivt gang i blodomløbet, sender ilt og næringsstoffer rundt i blodet og frigør spændinger.

Ondt i ryggen? Brug en foamroller 

Er du ramt af infiltrationer og ømme muskler i ryg eller lænd, kan du få god glæde af en foamroller, som hører til de større massage ruller, der er velegnet til større områder af kroppen. Prøv fx en "bumpy" foamroller, der er lavet af hårdt EVA skum med en effektiv kombination af trigger point riller og massageknopper, der efterligner trykket fra en tommelfinger. Vores lækre 2 i 1 foamroller er et supergodt køb til prisen. Den øger blodcirkulationen og mindsker muskelømhed effektivt - brug den mens du står op ad en væg og rul ryggen frem og tilbage på den eller læg dig på gulvet og bruge den under ryggen eller benene.

En foamroller er særdeles effektiv til at komme muskelspændinger til livs. Det tykke og kompakte skum har trigger points, der giver massage i dybden. Det er din egen vurdering af smerter og dine egne bevægelser, der gør arbejdet. På den måde rammer du præcis de steder, hvor foamrolleren gør allermest gavn.

 

Du kan bruge en foamroller på ryg, lænd, baller, lårmuskler, lægge og arme. Reducér muskelspændinger, styrk mobiliteten, løsn op i stive led og mærk blodet bruse i kroppen, når du bruger en foamroller.

Fodruller giver den bedste fodmassage

Da fødderne har til opgave at bære resten af kroppen, er det vigtigt, at de har det godt, at mobiliteten er i top og at sener, led, muskler og væv holdes smidigt og fleksibelt. Har du sunde fødder kan du undgå fod skavanker såsom nedsunken forfod, svangsenebetændelse og hælspore. En nem måde at træne fødderne på er med en fodrulle, der får blodomløbet til at bruse, mindsker hævede ben og kramper om natten og holder tæer og fodled mobile og smidige. Vi har et stort udvalg af fodruller i forskellige størrelser, der alle kan bruges, mens du ser TV eller læser avisen. Kom igang med fodrullen i dag og få sunde fødder i morgen.