• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Hård hud & hælrevner

Har du hård hud under fødderne, så gør noget ved det allerede i dag! Vi har alt lige fra fodfile, sæber med pimpsten, foot scrubs, gel sokker og fodmasker til specielle cremer, så du kan holde den hårde hud nede og få lækre, bløde fødder. Gå på opdagelse i vores store udvalg og kom hård hud, tør hud og hælrevner effektivt til livs én gang for alle.

11 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Pimpsten fjerner hård hud

Vil du fjerne hård hud under fødderne på en skånsom men effektiv måde, kan vi anbefale en pimsten af lava, der eksfolierer huden og nænsomt sliber de tørre, døde hudceller væk. Det anbefales at bruge den i badet, hvor huden er blødgjort og fugtig eller i forbindelse med et lækkert fodbad. Prøv også vores lækre fodsæber med knust pimpsten eller mandelskaller, der ikke bare fjerner hård hud men samtidig rengør fødderne mildt og efterlader dem bløde og velduftende. Behandlinger med pimpsten kan bruges flere gange om ugen. Husk at smøre fødderne dagligt med en god, plejende fodcreme, så huden holdes smidig og blød, så holder du samtidig hård hud nede og undgår revner i hælene.

Effektiv behandling af hælrevner

Døjer du med smertefulde hælrevner, er det først og fremmest en god idé at kigge dit fodtøj efter i sømmene. Sko uden fast bagkappe som f.eks. klip klapper, sandaler og træsko kan være direkte årsag til revner og hård hud, da de støder mod hælen for hvert skridt du tager, hvilket skaber friktion og slid på huden.

Fugtigt og svedigt fodtøj eller strømper er heller ikke godt for fødderne, hvis du vil undgå revner i din hæl. Har du tendens til fodsved, bør du skifte strømper flere gange om dagen, så du hele tiden sikrer et tørt miljø omkring fødderne. Til behandling af hælrevner anbefaler vi vores hælstrømper med blødgørende gelindsats eller gel sokker der kan bruges som en dejlig spa oplevelse for fødderne f.eks. i forlængelse af et fodbad.

Vores hælstrømper med eller uden lufthuller er lavet at et silkeblødt gel materiale der langsomt blødgør og opløser den døde, hårde hud, minimerer smertefulde hælrevner og genopretter hudens naturlige fugtbalance. Prøv en skøn hårdhuds sampak med fodmaske og hælstrømper med gel, hvis du gerne vil have et effektivt start kit i kampen mod hård hud og hælrevner.

Cremer mod hård hud

Til daglig pleje af hård hud er det afgørende, at man bruger en effektiv creme, der er specielt udviklet til at behandle tørre, sprukne hæle og fodsåler. Det kan f.eks. være de danskproducerede cremer fra Cosborg med urea og allantoin, der har en opløsende effekt på hudens yderste hornlag samt fremmer heling og genopbygning af hudens celler.

Også danske Pure & Care gør sig indenfor fodpleje med naturlige ingredienser uden alt for mange dikkedarer. Når det gælder hård hud under fødderne anbefaler vi den effektive fodscrub der eksfolierer huden blidt og nænsomt, hælcremen i stiftform der er lige til at smøre på tørre, ru hæle eller den absolutte bestseller: fodmasken der eksfolierer huden og har en længerevarende behandlingseffekt over 7-14 dage.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter mod hård hud, er du velkommen til at kontakte os for at få kyndig vejledning til din fodpleje. Ring på 91 25 21 61 eller skriv en udførlig mail.