• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Ankelstøtte

Har du svage, forstuvede, gigtplagede eller hypermobile ankler, kan en ankelstøtte eller et ankelbind give den optimale støtte og reducere risikoen for yderligere skader. Vi har både støtte med velcro, elastik og gelindlæg og fælles for dem alle er, at du undgår vrid og overbelastning af dine ankelled samtidig med at muskler og sener holdes varme.  Er du i tvivl om, hvilken ankelstøtte, der er den rette for dig? Ring til os på telefon 91 25 21 61 eller send os en e-mail med dine spørgsmål.

11 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Ankelstøtte mod forstuvet ankel

Forstuvninger på anklen er en af de hyppigste skader inden for både elitesport og på motionsplan. Ankelforstuvninger sker som følge af kraftige bevægelser eller pludselige vrid, som svækker ledbåndet ved anklen og fører til en akut sog smertefuld skade. Hos Hafaro forhandler vi et stort udvalg af ankelstøtter, som hjælper med heling af ledbånd og forkorter genoptræningsperioden. De fleste af vores ankelbind kan være i en almindelig sko.

Ankelstøtte til genoptræning og forebyggelse af skader

En ankelstøtte eller ankelbandage i neopren mindsker dine skader og smerter i anklen, hælen eller i akillessenen. Hvis du har svage ankler eller tidligere har haft en skade på anklen, er det en fordel at bruge ankelstøtte under din træning, så du forebygger nye skader. Et ’løst’ ankelled vil desværre hurtigt blive udsat for et endnu et vrid, da det mangler stabilitet. Med en justerbar ankelstøtte kan du selv regulere kompression og støtte, og det elastiske materiale opvarmer effektivt muskler, sener og led mens det øger blodcirkulationen. På den måde kan du både bruge ankelstøtten under træning som forebyggelse, som led i din genoptræning eller på arbejde, hvis du er nødsaget til at stå meget op.

Smertelindrende kompressions- og støttebind til ankel og hæl

Har du problemer med smerter i hælen, fx i form af hælspore eller Plantar Fasciitis, så kan et ankelbind eller en støttestrømpe med stretch mindske ømhed og smerter i området. Hafaro tilbyder kompressionsokker og ankelstøtter, som kan bruges dagligt mod smerter i både hæl og ankel. Støttebindene bruges under dine normale strømper, og kan vaskes som skånevask eller i hånden. Har du brug for en ekstra polstret støtte, så kan vi anbefale vores ankelbind i spandex med gel-indlæg, som yder ekstra behagelig stabilitet og beskyttelse af ankel, hæl, svangsene og akillessene. Se vores udvalg og find lige den ankelstøtte, der passer til dine smerteområder.

Ankelstøtte til opvarmning eller nedkøling

Forstuvninger og smerter i anklerne skal ligesom andre skader behandles efter RICE-princippet: Rest, Ice, Compression, Elevation. Netop derfor er vores hot & cold ankelstøtte din bedste ven i forbindelse med genoptræning og akut behandling af ankelskader. Ankelbindet har en aftagelig gelpude, der kan nedkøles i fryser eller opvarmes i microovn alt efter dit aktuelle behov. Ankelbindet har samme effekt som optapening og lindrer smerter ved inflammation i anklen. Det varme bind kan bruges som opvarmning af ankelleddet i forbindelse med genoptræning. Den afkølede gelpude kan placeres i støttebindet, så du kan dæmpe en hævet ankel efter vrid, smerter fra slag eller en overbelastet ankel efter træning, kombineret med elevation af benene.