• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Om Hafaro

Hos Hafaro.dk handler det om at have det godt. Overskud, energi og et godt velbefindende tager ofte sit udgangspunkt i fødderne og derfor har vi stor fokus på aflastningsprodukter, der dækker alt lige fra knyster til hælsporer. Desuden tilbyder vi et væld af spændende løsninger til træning, støtte og aflastning af selve kroppen, blandt andet produkter som øger blodcirkulationen, styrker posituren og hjælper dig til at holde et sundt fokus på en krop i balance.

Lækre pleje- og velvære produkter til ren forkælelse af dig selv eller dem du holder af, samt undertøj og strømper i lækre materialer, kan du også altid finde hos os - sortimentet udvides løbende, og vi er altid på udkig efter nye, spændende varer.

Når du handler online, får du dag til dag levering og en kundeservice i top. For os er det vigtigt, at du altid føler dig velkommen, vejledt og værdsat. Har du brug for hjælp til at vælge det rette produkt, eller ønsker du at bestille pr. telefon, kan du træffe os på 91 25 21 61 tirsdag, onsdag og torsdag mellem 9:00-14:00 (læg en besked hvis ikke vi lige svarer, så ringer vi tilbage hurtigst muligt). Du kan også skrive en mail til os på kundeservice@hafaro.dk

På gensyn i shoppen

HAFARO ApS
Søhøj 11

2690 Karlslunde
Cvr.: 25483731

Hos Hafaro.dk støtter vi følgende: