• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Varmetæppe

Har du smerter og stivhed i musklerne i ryg, lænd og nakke, så prøv et af vores elektriske varmetæpper. Vores udvalg byder på forskellige varmetæpper, designet til at løsne op for spændinger i netop disse udsatte muskelgrupper. Du kan fx finde elektriske varmetæpper, du kan sætte om lænden med velcrolukning eller en vest, der varmer hele ryg- og nakkeregionen. Den varme og fløjlsbløde overflade føles rar mod kroppen, og tæppet varmer, afstresser og løsner de spændte muskler.

8 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Varmetæppe hjælper mod ømme muskler

Et varmetæppe består af tynde, isolerede varmelegemer, der kan varmes op ved hjælp af elektricitet. Når metaltrådene i varmelegemerne bliver aktiveret, trænger varmen gennem tæppets yderste stof og giver en behagelig varme, der efterlader kroppen i en tilstand af ren velvære.

Når du udsætter ømme muskler, stive led og muskelspændinger for behandling med varme, øger du blodomløbet og det sender ilt og næringsstoffer rundt i blodet, som så frigiver affaldsstoffer og stimulerer en naturlig helingsproces. Et varmetæppe er derfor en rigtig god løsning til dig, der døjer med nakkesmerter, rygsmerter og lændesmerter.

De fleste varmetæpper har hurtig opvarmning, mulighed for at justere temperaturen og autosluk, så du ikke behøver bekymre dig, hvis den behagelige og afslappende behandling får dig til at falde i søvn.

Tæppe med ærmer 

De fleste hjem har en plaid liggende på sofaen, som varmer dejligt, når der skal hygges med TV, strikketøj, aftenkaffe, bog eller computer men er knap så praktisk, når armene skal i brug. Så dækker plaiden nemlig kun halvdelen af kroppen, og man kommer hurtigt til at småfryse på hele overkroppen. Hos Hafaro er vi derfor gået skridtet videre og kan tilbyde et hyggetæppe, der løser problemet, nærmere bestemt en plaid med ærmer.

Vores tæppe med ærmer har lomme på maven til lommetørklæder, fjernbetjening eller mobil og har den helt rette størrelse, der dækker det meste af kroppen, når du sidder i sofaen, men ikke er så stort, at du falder i det, når du skal ud at hente kaffen. Nu behøver du ikke længere tage plaiden af og på, når du lige skal ud at hente noget under reklamerne - bare rejs dig og tæppet følger med som en lang, hyggelig sweater.