• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Knæpude

En ergonomisk knæpude er svaret til dig, der fx har smerter i lænd og ryg, når du ligger ned. Her kan knæpuden kiles ind mellem lår og knæ, når du ligger på siden. Denne position aflaster bækken og lænd, som kan have tendens til at falde lidt sammen i denne stilling. Sover du på ryggen, kan du splitte puden i to og lade fødder og underben hvile på den. Det afhjælper hævede ben og ødemer. En knæpude er perfekt til gravide.

5 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Fordele ved at bruge en knæpude mellem benene

Trænger du til at opgradere komforten, når du sover, så er en knæpude mellem benene en enkel og effektiv måde at udvide din skønhedssøvn på. Den bedste søvnkvalitet opnås, når du sover i en position, hvor din rygsøjle ikke udsættes for pres. Optimal komfort og støtte får du med den rigtige madras, men er den ikke lige indenfor rækkevidde, kan du komme rigtig langt med en knæpude mellem benene. Hører du til dem, der har prøvet at lægge en almindelig pude mellem benene om natten, ved du sikkert allerede, at det får dig til at sove bedre - og det er der flere årsager til:  

Mindre pres på rygsøjlen med en knæpude

Sover du på siden, kender du sikkert følelsen af knæene, der presser mod hinanden. Selvom det at sove på siden som udgangspunkt kan føles behageligt, er det også en soveposition, der kan belaste følsomme trykpunkter på hofter og skuldre. Med en knæpude mellem benene kan du opnå en bedre komfort og støtte.

Med alderen degeneres diskus, som er en nedbrydning af diskus skiverne mellem rygsøjlen. Hvor meget og hvor hurtigt er individuelt. Er du i risikozonen for diskusproplaps i lænden eller andre degenerative rygsygdomme, kan en knæpude mellem benene udligne presset på rygsøjlen og fungere som naturlig smertelindring, når du sover. 

En knæpude mindsker lændesmerter

Døjer du med ondt i lænden, kan det skyldes en akavet sovestilling. For at få en god nattesøvn skal samspillet mellem hovedpude, krop og madras først og fremmest være i orden. Hvor din madras danner platform for hele din krop, kan en ergonomisk hovedpude med nakkestøtte skabe den optimale hvileposition for overkrop, hoved og nakke, og en knæpude kan gøre det samme for lænd, hofter og knæ. En god madras er vigtig for en god nattesøvn, men kan ofte vise sig at være en større investering, så døjer du med smerter i lænden, kan en knæpude være en billig, nem og ikke mindst effektiv investering, da den mindsker pres på knæ, hofter og rygsøjle. Hos Hafaro har vi et stort udvalg af specialpuder til hele kroppen.