• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Afslapningsprodukter

Fysisk hvile, mentale pauser og god søvn er alt sammen nødvendigt for vores krop og hjerne. Har du svært ved at slappe af, komme helt ned i gear eller falde i søvn, så tag et kig på vores afslapningsprodukter. Vi har bl.a. sovemasker, hyggetæpper eller kølepuder, der kan hjælpe dig til effektiv søvn, afslapning og afspænding.

16 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Sovemaske af silke giver en god nats søvn

Hvis du har svært ved at falde i søvn og let bliver forstyrret af lysstriben under døren, flimmer fra TV-et eller gadelampens skær, så kan det være godt med en sovemaske, der lukker verden omkring dig ude. Vores superbløde, luksus sovemaske af 100% silke lukker alt forstyrrende lys ude og hjælper dig til at få en god nats søvn. Tag den med på ferien og brug den på køreturen, busturen, togturen eller flyrejsen, så du får lettere ved at finde hvile, selv når du ikke ligger i din bløde seng. 

Sovemasker til afslapning eller migræne

Dårlig eller for lidt søvn kan sætte sine spor på dine øjne. Døjer du med hævede, røde eller trætte øjne, så prøv vores udvidede sovemaske til hovedpine og migræne, der kan køles ned eller varmes op helt efter behov. Vores sovemaske med lerperler og lavendel kan opvarmes i microovnen og lægges over øjenpartiet i 5-10 minutter, når du har brug for en hurtig timeout, afslapning af ansigtsmusklerne og genopfriskning af et tungt hoved. Lavendel har den skønneste, milde duft og beroligende effekt på sindet. Begge sovemasker virker lindrende på spændingshovedpine, migræne og feber. 

Kølepude til overgangsalder og hedeture

Kender du den svalende fornemmelse ved at lægge hovedet på en kølig hovedpude? Det er faktisk muligt at bevare den kølige og lindrende fornemmelse i flere timer ved hjælp af en kølepude, der giver velvære og lindring til varme nætter, hedeture, feber eller hovedpine. Den smarte kølepude er et must til dig, der er i overgangsalder og kæmper med natlige hedeture. Fyld den med iskoldt vand eller køb to og hav altid én liggende klar i køleskabet.

Det ultimative hyggetæppe med ærmer

Når man sidder i sofaen godt pakket ind i et tæppe, kan det være svært at forlade sin gode, varme hule, selvom man egentlig gerne ville lave sig en kop te. Det er i det hele taget svært at foretage sig ret meget andet, når man først har svøbt armene ind under tæppet og fundet sig en god putteposition i sofaen. Et blødt fleece hyggetæppe med ærmer er svaret på det problem! Med vores skønne hyggetæppe til ham eller hende kan du både holde varmen og have begge hænder fri til at strikke, læse en bog eller gå i køkkenet og lave te. 

Afspændingssokker med tåspreder

Vi skal være gode ved vores fødder, de skal bære os gennem hele livet og har også brug for lidt ekstra opmærksomhed i hverdagen. Har du trætte fødder og tunge ben efter en lang dag og mærker du fra tid til anden, at tæer og forfod føles stive og anspændte? Så kan vi varmt anbefale vores afspændingssokker, der styrker og motionerer tæerne blot ved at skille dem ad på en nænsom og behagelig måde. Afspændingssokkerne kan bruges af alle og anbefales især når fødderne har været lukket inde i fodtøj dagen lang.