• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Afslapningsprodukter

Fysisk hvile, mentale pauser og god søvn er alt sammen nødvendigt for vores krop og hjerne. Har du svært ved at slappe af, komme helt ned i gear eller falde i søvn, så tag et kig på vores afslapningsprodukter. Vi har bl.a. sovemasker, hyggetæpper eller kølepuder, der kan hjælpe dig til effektiv søvn, afslapning og afspænding.

14 varer

Faldende orden
pr. side

Sovemaske til en god nats søvn

Hvis du har svært ved at falde i søvn og let bliver forstyrret af generende lys, så kan det være godt med en sovemaske, der lukker verden helt ude. Vores superbløde luksus sovemaske i 100% silke lukker alt forstyrrende lys ude og hjælper dig til en god nats søvn. Prøv denne, hvis du vil have en behagelig sovemaske, der lukker helt tæt. 

Øjenmaske mod hævede øjenområder og hovedpine

Dårlig eller for lidt søvn kan sætte sine spor på dine øjne. Døjer du med hævede, røde eller trætte øjne, så prøv en af vores behagelige øjenmasker, der kan køles ned. Øjenmasker med geleperler afkøles i køleskabet og lægges over øjenpartiet 5-10 minutter, når du har brug for genopfriskning af øjne og ansigt. Virker også lindrende på spændingshovedpine, migræne og feber. Du kan også lave et varmt kompres til en afslappende timeout, der får ansigtsmusklerne til at slappe helt af. 

Kølepuder til lindring og velvære

Kender du den svalende fornemmelse ved at lægge hovedet på en kølig hovedpude? Det er faktisk muligt at bevare den kølige og lindrende fornemmelse ved hjælp af en kølepude. Kølepuden giver velvære og lindring til varme nætter, hedeture, feber eller hovedpine. Kølepuderne fås i forskellige modeller enten med en indsats, der kan fyldes med iskoldt vand eller geleperler, der kan opbevares i køleskab.

Det ultimative hyggetæppe med ærmer

Når man sidder i sofaen godt pakket ind i et tæppe, kan det være svært at forlade sin gode, varme hule, selvom man egentlig gerne ville lave sig en kop te. Det er også svært at foretage sig noget andet, når man har svøbt armene ind under tæppet. Et blødt fleece hyggetæppe med ærmer er svaret på det problem! Her kan du både holde varmen og have hænderne fri til at strikke, læse en bog eller gå i køkkenet og lave te. 

Afspændingssokker

Vi skal være gode ved vores fødder, de skal bære os hele livet. Har du ofte trætte og anspændte fødder og tæer? Så kan vi anbefale et par afspændingssokker, der hjælper tæerne med at blive motioneret og skilt ad efter at have være lukket inde i en sko en hel dag.