• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601429

Varmepude til ondt i lænden - elektrisk

På lager - levering 1-2 hverdage
399,00 kr.

Elektrisk varmepude til lænd eller mave. Med blot 10-15 minutters opladning kan du nu nyde en dejlig, intensiv varme i lænden eller på maven.

Med sin smarte velcrolukning kan du nemt hægte varmepuden omkring lænden eller dreje den en omgang, så den varmer på maven og underlivet. Varmepuden føles blød og behagelig mod huden.

Den elektriske varmepude fungerer som en varmedunk der allerede er fyldt med destilleret vand, som ikke skal skiftes. Selve varmedunken sidder i et lænde-/mavebælte, men er aftagelig og kan selvstændigt også bruges som fodvarmer på gulvet, hvis du døjer med kolde fødder.  

 Løsner op for muskelspændinger

 Lindrer lændesmerter, menstruationssmerter m.m.

 Øger blodcirkulationen

MED SMART LOMME

Lænde-/mavebæltet har lommer i siden, der også kan varme dine kolde hænder, når du bruger den på maven. Når varmepuden er ladt op, kan den benyttes uden brug af stik. Du kan derfor sagtens bruge varmepuden som lændevarmer ved smerter i lænden, mens du foretager dig andre ting imens.

BESKYTTET MOD OVEROPHEDNING

Varmepuden har indbygget sikkerheds termostat der forhindrer overophedning. Termostaten er forsynet med autosluk, der aktiveres, når varmepuden er opladt. Du kan derfor trygt bruge din nye varmepude, uden at bekymre dig for, om den bliver for varm.

MILJØVENLIGT DESIGN

Varmepudens overflade er lavet af et miks af bløde tekstiler og indeholder blandt andet fibrene fra 16 PET-flasker, der er kendt som en af de største bidragydere indenfor genanvendelse af plast. 

  • Holder varmen i op til 3 timer
  • Tredobbelt overophedningsbeskyttelse
  • Hurtig og nem opladning

Indeholder: Vandtæt, elektrisk varmepude samt bælte til lænd eller mave af bomuld og polyester inkl. oplader. Ca. 115,5 x 19,5 x 6 cm. Vægt 1,6 kg. 400 watt. 220-240 volt.

Her kan du se hele sortimentet af varmepuder.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Varmepude til ondt i lænden - elektrisk
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne