• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601434

Nakkestrækker til hovedpine og ondt i nakken

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
93 % of 100
199,00 kr.

Nakkestrækker til intens afspænding af stramme nakkemuskler og "tungt" hoved. Er hovedpine, ondt i nakken og nakkestivhed blevet mere reglen end undtagelsen, så kan det skyldes nakkespændinger.

En moderne livsstil med kroppen tvunget ud i alt for mange uhensigtsmæssige stillinger i løbet af dagen, gør desværre kroppen særligt udsat for stivhed og smerter. Det gælder også nakken, især hvis du er meget stillesiddende, har taste- eller samlebåndsarbejde eller bøjer dig meget over en smartphone.

Det kan den ergonomiske nakkestrækker heldigvis rette op på. Det eneste du har brug for er et fladt underlag at ligge på eller en stol, der støtter dig i ryg og nakke.

Løsner nakkespændinger

Mindsker hovedpine

Mindsker følelsen af "tungt" hoved

FLEKSIBEL I BRUG

Den effektive nakkestrækker vejer ikke særlig meget og er lige til at tage med under armen, så du nemt og hurtigt kan koble hovedet fra og tage en tiltrængt timeout både hjemme og på job. Du kan endda bruge nakkestrækkeren på passagersædet i bilen og komme nakkesmerter til livs, mens nogen fragter dig sikkert til din destination.

INDBYGGEDE TRIGGERPUNKTER

Nakkestrækkeren har ergonomiske triggerpunkter og strategisk placerede kurver, der ved hjælp af hovedets egen tyngdekraft støtter rygsøjlen og stimulerer områder i nakke og baghoved, som løsner op for spændinger. Nakkestrækkerens Design er udviklet til at klare en god tyngde uden at miste formen.

  • Robust letvægtsdesign
  • Kan tages med overalt
  • Frisker hovedet effektivt op

Indeholder: Nakkestrækker af fast EVA-skum. Ca. 24 x 19 x 11 cm. 

Se vores andre afspændingsprodukter.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Nakkestrækker til hovedpine og ondt i nakken
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne