• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601431

Varmepude med lomme til kolde hænder - elektrisk

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
199,00 kr.

Elektrisk varmepude med lomme til hænderne. Med blot 10-15 minutters opladning kan du nu nyde en dejlig, intensiv varme der hurtigt og effektivt forplanter sig til kolde hænder og fingre.

Varmepuden føles blød og behagelig mod huden og fungerer som en varmedunk der allerede er fyldt med destilleret vand, som ikke skal skiftes. Varmepuden kan du hvile på maven, når du ligger eller sidder ned. Derefter er det nemt at stikke en hånd i hver lomme, så du har en effektiv håndvarmer. 

Slut med kolde hænder

Løsner op for ledsmerter i fingrene

 Øger blodcirkulationen

MED SMART LOMME

Er du kuldskær, har du kolde hænder eller stive gigtfingre, er varmepuden lige noget for dig. Men den praktiske lomme gør også, at du kan bruge den som en muffedisse med blot den ene hånd og hvile den på halsen, brystet, maven eller andre steder, hvor du har behov for varme. Den kan også bruges som fodvarmer på gulvet, hvis du døjer med kolde fødder.

BESKYTTET MOD OVEROPHEDNING

Varmepuden har indbygget sikkerheds termostat der forhindrer overophedning. Termostaten er forsynet med autosluk, der aktiveres, når varmepuden er opladt. Du kan derfor trygt bruge din nye varmepude, uden at bekymre dig for, om den bliver for varm.

MILJØVENLIGT DESIGN

Varmepudens overflade er lavet af et miks af bløde tekstiler og indeholder blandt andet fibrene fra 16 PET-flasker, der er kendt som en af de største bidragydere indenfor genanvendelse af plast. 

  • Holder varmen i op til 4 timer
  • Tredobbelt overophedningsbeskyttelse
  • Hurtig og nem opladning

Indeholder: Vandtæt varmepude af polarfleece inkl. oplader. Ca. 27 x 18 x 5,5 cm. Vægt 1,7 kg. 440 watt. 220-240 volt. OBS: LEVERES I GRÅ.

Her kan du se hele sortimentet af varmepuder.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Varmepude med lomme til kolde hænder - elektrisk
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne