• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Massageapparat

Hos Hafaro har vi både massageapparater med varme og vibration, hvor du ikke skal gøre meget mere end at ligge eller sidde på massagemåtten eller med massagepuden. Men for at komme endnu mere i dybden muskulært, kan det være en fordel med massageprodukter, hvor du bruger din egen vægt og bevægelser til at nå ind til de smerteforårsagende infiltrationer.

17 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Massageapparat - perfekt til selvmassage

Vi kender det allesammen godt: ømme muskler, anspændt nakke og infiltrationer lige mellem skulderbladene, hvor det er svært at nå. De fleste af os kunne med fordel bruge en god gang massage dagligt for at løsne op for muskelspændinger. Det kan dog godt blive dyrt i længden, hvis du skal ud at købe dig til massagebehandling på daglig basis og det er ikke altid, at ens nærmeste gider lege massør. Med et elektrisk massageapparat fra Hafaro kan du selv give din krop en forløsende omgang massage hjemme i sofaen.

Hvad er EMS massage?

EMS er en forkortelse for elektrisk muskel stimulering, som er en type massage, der bruger elektrisk strøm til at stimulere kroppens muskler, men det er langtfra så voldsomt som det lyder. Tværtimod, så består EMS massage faktisk af blide, elektriske impulser, der minder om små, lette tryk fra en professionel massør. Fordelene ved EMS massage: Øger blodcirkulationen, mindsker smerter og ømhed, mindsker stive led og øger mobiliteten

Fodmassageapparat med EMS til trætte fødder

Føles dine fødder tunge som bly og kommer du ofte hjem fra arbejde med trætte ben, så kan vores fodmassageapparat med EMS være løsningen. Fodmassageapparatets glatte, rytmiske bevægelser stimulerer nemlig akupunkturpunkterne under dine fødder og det er især tiltrængt, hvis du har et stillesiddende job, en inaktiv livsstil eller holdes vågen den halve nat af kramper i benene. Intensiteten af de elektriske impulser skruer du selv op og ned for efter behov.

Shiatsu massage til blokeringer i kroppen

Er muskelspændinger, infiltrationer og myoser en del af din hverdag så er det værd at kigge nærmere på shiatsu massage. Shiatsu betyder noget i retning af "fingertryk" på japansk og massageformen er kendt for at være utrolig dybdegående. Måske er du så heldig, at du allerede har stiftet bekendtskab med shiatsu hos din lokale frisør, hvis han eller hun hører til i gruppen af hårkunstnere, der har investeret i en massagestol med integreret massage ved hårvasken.

Et massageapparat med shiatsu består af store 2-delte eller 4-delte massageruller af en hvis tyngde, der roterer om sin egen akse og ofte kan justeres i trykket med smarte hvilestropper til hænder og arme, som du selv styrer. Det er dog slet ikke så avanceret, som det lyder, men ikke desto mindre en massageform som er ret effektfuld ved muskelsmerter, nakkestivhed, spændinger og stress. Så trænger du til en ordentlig omgang af den slags massage, der virkelig kan mærkes i dybden, så kan du med fordel investere i et massageapparat med shiatsu teknik.