• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Massageapparater

Hos Hafaro har vi både massageapparater med varme og vibration, hvor du ikke skal gøre meget mere end at ligge eller sidde på massagemåtten eller med massagepuden. Men for at komme endnu mere i dybden muskulært, kan det være en fordel med massageprodukter, hvor du bruger din egen vægt og bevægelser til at nå ind til de smerteforårsagende infiltrationer.

12 varer

Faldende orden
pr. side

Vi kender det allesammen godt: ømme muskler, anspændt nakke og infiltrationer lige mellem skulderbladene, hvor det er svært at nå. De fleste af os kunne med fordel bruge en god gang massage dagligt på de udsatte og ømme muskler. Det er bare ikke altid, at ens nærmeste – eller massøren – har mulighed for at løsne op på de spændte muskler. Med massageapparater fra Hafaro kan du selv give din krop en forløsende omgang massage.

Foamroller til dyb vævsmassage og udstrækning

En foamroller er særdeles effektiv til at komme muskelspændinger til livs. Det tykke og kompakte skum har trigger points, der giver massage i dybden. Det er din egen vurdering af smerter og dine egne bevægelser, der gør arbejdet. På den måde rammer du præcis de steder, hvor foamrolleren gør allermest gavn. Du kan bruge rullen på ryg, lænd, baller, lårmuskler, lægge og arme. Reducér muskelspændinger, styrk mobiliteten, løsne op i stive led og mærk blodet bruse i kroppen, når du bruger denne geniale foamroller.

Akupunktur og smertelindring med pigmåtte

Kan man få smertelindring blot ved at ligge ned på ryggen? Ja, hvis du ligger på en pigmåtte med over 6000 stimulerende trykpunkter. En pigmåtte kaldes også en akupunkturmåtte netop på grund af effekten fra trykpunkterne. Mange fibromyalgipatienter har en positiv effekt på smerter, da måtten løsner op for muskelinfiltrationer i hele bagsiden af kroppen. Du kan bruge pigmåtten dagligt i forbindelse med meditation.

Rul dig til bedre blodomløb og smertelindring med en massagerulle

Håndholdte massageruller er særdeles effektive til særskilte områder af kroppen, hvor du har smerter, ømhed eller træthed i musklerne. Hos Hafaro kan du bl.a. købe massageruller, der er særligt egnet til dårligt blodomløb. Massagerullen er nemlig formet som et bånd eller en ring med en masse rullende trykpunkter, som du kan trække henover ben, arme, nakke eller ryg. Det sætter gang i blodomløbet og frigør spændinger. Du kan også købe en større massagerulle, som passer lige til den ømme lænd. Rul din lænd henover rullen og mærk, hvordan den vibrerende massagefunktion stimulerer muskler og led.