• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601408

Fodmassageapparat med EMS

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
399,00 kr.

Fodmassageapparat med lavfrekvent EMS teknologi der stimulerer akupunkturpunkterne under fødderne, aktiverer benmusklerne og øger blodomløbet.

Har du dårligt blodomløb i benene, et stillesiddende job eller livsstil, er dette fodmassageapparat den helt rette løsning.

Mindsker hævelser og ødemer

 Lindrer trætte ben og ømme fødder

Forebygger kramper i benene

Et fodmassageapparat med EMS har rytmiske bevægelser, der stimulerer fødder og ben svarende til trykket fra en professionel omgang fodmassage.
 
EMS er en forkortelse for Elektronisk Muskel Stimulering, der laver bittesmå muskelsammentrækninger ved hjælp af blide, elektriske impulser.
 
SÅDAN FØLES EMS
 
Du vil opleve en prikkende fornemmelse under fødderne, der langsomt breder sig til benene. En fornemmelse af varme vil også være helt normal - det er blodomløbet der arbejder.
 
Behandling med EMS under fødderne har samme effekt som venepumpeøvelser, hvor blodet føres fra fødder og ben og tilbage mod hjertet. 
 
ANBEFALET BRUG
 
Effekten af EMS kan mærkes allerede fra første behandling. Vi anbefaler at bruge fodmassage apparatet dagligt i 25 minutter i siddende stilling.
 
Det gør ikke ondt at bruge EMS, men alt efter hvor sensitiv din hud er, kan du skrue op eller ned for intensiteten helt efter behag.
 
  • 2 forskellige programmer
  • 15 intensitetsniveauer
  • Lydløs under brug
  • Inkl. praktisk fjernbetjening
 
Fodmassageapparatet lades op via det lille, medfølgende usb kabel, der tilsluttes den runde, sorte beholder, der nemt kan knappes af og på. Måtten kan foldes sammen og opbevares i en skuffe, når den ikke er i brug. Der medfølger en opbevaringspose.
 
Indeholder: Trådløst fodmassageapparat med EMS. Inkl. USB kabel og fjernbetjening. Polyester og polyuretan læder. Mål: 31 x 31 cm. Kan aftørres med en fugtig klud. Inkl. engelsksproget manual.
 
Se hele sortimentet af vores massageapparater.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Fodmassageapparat med EMS
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne