• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601408

Fodmassageapparat med EMS

Produktet er ikke på lager
399,00 kr.

Fodmassageapparat med lavfrekvent EMS teknologi der stimulerer akupunkturpunkterne og lindrer trætte ben og ømme fødder.

Har du et stillesiddende job eller livsstil, er dette fodmassageapparat den helt rette løsning, ligesom det også hjælper effektivt ved tendens til kramper i benene

Stimulerer blodomløbet

 Lindrer trætte ben og ømme fødder

Mindsker kramper i benene

Et fodmassageapparat med EMS har glatte, rytmiske bevægelser, der blidt stimulerer fødderne svarende til trykket fra en professionel omgang fodmassage, men EMS kan næsten ikke mærkes.
 
EMS er en forkortelse for Elektronisk Muskel Stimulering, der laver bittesmå muskelsammentrækninger ved hjælp af blide, elektriske impulser.
 
BEMÆRK! Du vil opleve det som små fornemmelser under fødderne, særligt under tæerne og IKKE som en tydelig fysisk påvirkning.
 
HVORDAN VED JEG, OM APPARATET VIRKER, HVIS DET IKKE FØLES SOM EGENTLIG MASSAGE?
 
Du vil opleve en prikkende fornemmelse under især tæerne, da huden er mere følsom her og efter behandlingen vil den prikkende fornemmelse brede sig til hele foden ligesom du vil opleve varme - det er blodomløbet der arbejder.
 
Massageapparatet er nemt at betjene:
 
  1. Tryk på on/inc for at tænde
  2. Tryk på program for at vælge mellem A-nybegynder (1 lyser), B-medium (2 lyser), C-avanceret (1+2 lyser), D-professionel (3 lyser), E-styrke (4 lyser), F-modstandsdygtighed (3+4 lyser)
  3. Du kan øge intensiteten op til 10 gange ved at trykke på on/inc
  4. Sluk ved at skrue ned på off/dec
 
Fodmassageapparatet bruger batterier, der placeres i den lille, sorte beholder, der nemt kan knappes af, så du kan folde måtten sammen og opbevare den i en skuffe, når den ikke er i brug.
 
Indeholder: Fodmassageapparat med EMS. 6 programmer. Autosluk efter 12-15 minutter. Bruger batteri (2 x AAA medfølger ikke). Er lydløs under brug. Polyester og polyuretan læder. Mål: 31 x 29 cm. Kan aftørres med en fugtig klud. Inkl. dansk manual.
 
Se hele sortimentet af produkter med massage og varme 
Dansktalende kundeservice
Ring til os på 91 25 21 61
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne