• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601407

Massageapparat med skuldervarmer

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
299,00 kr.

Massageapparat med tapping funktion der behandler smerter og ømhed i det bløde væv ved hjælp af små, lette slag eller bank af kort varighed.

I dette massage apparat er desuden indbygget varmefunktion, der gør massage oplevelsen endnu mere behagelig og hjælper til at løsne yderligere op for spændinger, stivhed og myoser.

Løsner op for muskelspændinger

Øger tilstrømning af ilt og næringsstoffer

Kun 10 øre i timen ved 5 kr. pr. kWh

Et massageapparat som dette kan tilføre mellem 60-350 bpm (lette slag pr. minut), hvilket er en del hurtigere og kraftigere end tapping udført af et par hænder.

Tapping hører under begrebet percussion massage - en teknik der hurtigt og effektivt øger blodgennemstrømningen til området.

  • Ensartet varmefordeling
  • Flere massageprogrammer
  • Autosluk efter 15 min.
Dette massageapparat med skuldervarmer har en fin lille LCD skærm med knapper der er til at overskue og som nemt kan aktiveres med et let tryk.
 
Ønsker du at ændre massageprogram eller justere niveauet, trykker du blot flere gange på knapperne, så intensiteten øges. 
 
Massageapparatet med varme er udviklet til brug omkring nakke, hals og skuldre og har 2 stropper til fingrene, så du kan lette eller øge trykket med hænderne efter behov.
 
Indeholder: Massageapparat med tapping terapi og varmefunktion. Af ABS og polyuretan læder. Strøm 20W. Ledning 1,55 m. Inkl. dansk manual.
 
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Massageapparat med skuldervarmer
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne