• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601464

Shiatsu massage sæde med bodyscan - luksus model

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
1.299,00 kr.

Shiatsu massage sæde med bodyscanner der giver dig en komplet skræddersyet massage ud fra konturerne af din ryg. Her får du en smart og innovativ teknologi, hvor bodyscanneren er direkte integreret i massagefunktionen, på samme måde som man oplever det i de noget mere bekostelige, fuldautomatiske massagestole.

Ryggen på dette massagesæde fungerer som én stor shiatsu massagepude, med rullehoveder af silikone, du trygt kan læne dig tilbage og nyde en vaskeægte kvalitetsmassage i. Du vælger selv, om du vil have lændemassage, skulder/nakkemassage eller fuld rygmassage. 

Fuld udstrækning af ryggen

Total afspænding af infiltrationer og stivhed

Sætter effektivt gang i blodcirkulationen

To slags massage og varme

I dette massage sæde kan du vælge mellem to typer massage og desuden har en skøn varmefunktion i lændeområdet, der fungerer uafhængigt af massageindstillingerne og virker lindrende på ømhed, smerter og ondt i lænden.

  • Shiatsumassage der imiterer det dybdegående tryk fra tommelfingre, knoer og håndflader og effektivt løsner op for muskelinfiltrationer.
  • Rolling massage der lægger et moderat pres på begge sider af rygsøjlen, som strækker ryggen godt igennem og løsner op for spændinger og stramt bindevæv. 

Hvad er shiatsu massage?

Japansk shiatsu massage yder effektiv akupressur, der leder energi til forskellige dele af kroppen, får musklerne til at slappe af og fungerer som en skøn afspænding. Metoden er dybdegående og særligt god til at løsne op for infiltrationer, myoser og stivhed i muskler og væv.

Hvordan virker bodyscan?

Hver gang massagesædet benyttes, scanner det automatisk brugerens ryg inklusiv nakken for at fastlægge en perfekt strategi for massagen, inden den påbegyndes. Herefter tilpasses massagen til resultaterne af scanningen.

Nem fjernbetjening

På massagesædet sidder en stor fjernbetjening, som er rigtig nem at bruge og byder på flere muligheder:

  • Massageområde - vælg mellem lænd, øvre ryg eller hele ryggen
  • 2 massagefunktioner - vælg mellem shiatsu eller rolling
  • Timer - vælg mellem 10 eller 15 minutter
  • Varmefunktion - kan aktiveres efter behov
  • Justerbar spot funktion - fastholder massagehovederne på et bestemt punkt

I dette lækre kvalitets massagesæde kan du nyde en skøn omgang shiatsumassage eller en effektiv udstrækning af hele ryggen, når som helst du føler for det. Placer sædet efter behov i en lænestol, sofa eller kontorstol og fastgør det så vidt muligt med stropperne. 

Indeholder: Elektrisk Shiatzu massage sæde med bodyscanning og silikone rullehoveder. Tyktpolstret massagesæde med nydeligt polyester betræk. Ryglængde ca. 77 cm. Sædedybde ca. 41 cm. Bredde ca. 37-47 cm. Strøm: 30w - 50Hz - 12V. Med strop til ophængning på en kraftig bøjle i klædeskabet.

Her kan du se hele udvalget af massageapparater

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Shiatsu massage sæde med bodyscan - luksus model
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne