• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Akupressur

Som en af de ældste behandlingsformer der findes, er akupressur kendt vidt og bredt ud fra sit enkle princip om, at der hvor musklen er spændt eller gør ondt, der skal man trykke, så smerten langsomt mindskes eller forsvinder. Mærk for eksempel den ultimative afspænding med vores populære pigmåtte eller effektive zoneterapi tøfler 

5 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Hvad er akupressur?

Akupressur er en ældgammel behandlingsform, der går ud på at trykke det sted på kroppen, hvor man har ondt, så smerter, spændinger og infiltrationer aftager eller forsvinder helt. Kroppens akupressur punkter fungerer som små sluser, man kan åbne for, når man trykker på dem. På den måde kan man regulere energistrømmen i kroppen. Grundtanken bag akupressur er, at så længe energien flyder harmonisk i kroppen, er vi sunde og raske. Kommer kroppens energier i ubalance, får vi det dårligt og kan på sigt blive syge. 

Akupressur og smertelindring med pigmåtte

Kan man få smertelindring blot ved at ligge ned på ryggen? Hvis du ligger på en pigmåtte med over 6000 stimulerende trykpunkter, er svaret ja! En pigmåtte kaldes også for sømmåtte, akupressur måtte og akupunktur måtte netop på grund af den gavnlige effekt fra de mange trykpunkter. Folk der lider af fibromyalgi, hvor man har kroniske smerter i knogler, led og muskler, oplever desuden en positiv effekt af pigmåtten, der løsner op for muskelinfiltrationer i hele kroppen, afhængigt af hvor på kroppen du bruger måtten. En pigmåtte er dog ikke kun til behandling af muskelspændinger, infiltrationer og stivhed, men lige så velegnet at bruge dagligt i forbindelse med afspænding og meditation, hvor den har en forebyggende effekt.

Gør det selv zoneterapi

Har du tunge, trætte ben, døjer du med diverse fodkavanker eller har du stive tåled og svært ved at sprede tæerne af sig selv? Så vil dine fødder have glæde af et par zoneterapi tøfler eller en zoneterapi måtte til fødderne. Her stimulerer du nemlig de zoner under din fod, som har forbindelse til hele kroppens velbefindende. Når du stimulerer kroppens energikanaler ved hjælp af dine zoneterapipunkter, øger du blodcirkulationen, løsner op for affaldsstoffer, styrker immunforsvaret, mindsker stress og spændinger og styrker din balanceevne og mobilitet. Bare 15 minutters brug af zoneterapi tøfler eller zonterapi måtte dagligt, så kan du mindske ømhed og stive led.