• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
609169

Såler med trykpunkter og magneter - op til str. 45

På lager - levering 1-2 hverdage
99,00 kr.

Indlægssåler med trykpunkter og magnetterapi der masserer fødderne og stimulerer blodcirkulationen, når du går og står. Hver sål har 5 strategisk placerede magnetfelter samt en masse, små massagepunkter der stimulerer kroppen nedefra og op, øger blodcirkulationen og reducerer led- og muskelsmerter. Sålerne har tilsammen 250 små lufthuller, der ydermere hjælper fødderne med at ånde og forebygge fodsved.

Såler af TPR. One-size til herrer og damer med en maximum fodlængde på ca. 30 cm/str. 45 - printet med små inddelinger, der gør det supernemt at klippe sålen til i mindre størrelser. Sålerne kan bruges i alle typer fodtøj, lige fra stiletter til grove arbejdssko, og er velegnet til dig, der går og står meget i løbet af en dag. Hos Hafaro har vi mange forskellige såler alt efter den enkeltes behov.

OM MAGNETTERAPI: Kroppens celler består af komponenter med en elektrisk ladning og danner derved magnetiske felter. Men i sygdomsramte områder eller ved dårlig blodcirkulation er de magnetiske felter svækkede og så kan magnetterapi styrke dem. Når magneter, specielt fremstillet til magnetterapi, styrker cellernes magnetiske felter vil bl.a. blodgennemstrømningen blive markant forbedret.

OBS: Bruger du pacemaker eller insulinpumpe fraråder vi brugen af magnetterapi

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Såler med trykpunkter og magneter - op til str. 45
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne