• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601476

Elektrisk massagemåtte med massagepude 177 x 62 cm

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
100 % of 100
995,00 kr.

Massagemåtte med 3 forskellige massageteknikker samt varme indkorporeret i ét og samme produkt. Her får du en vaskeægte lukus massagemåtte, med 10 vibrations motorer fordelt over 5 af kroppens zoner, der kan aktiveres samtidig eller individuelt helt efter behov. 

Selve måtten har en lækker, tyk kerne med ekstra blød tekstur, som gør, at man hviler rigtig godt på den. Massagemåtten har en aftagelig pigmåtte, som enten kan bruges i kombination med den elektriske vibrationsmassage eller tages af og benyttes frit som akupressur måtte til fødderne eller nogle af kroppens andre reflekszoner.

Velvære i topklasse

Afspænder hele kroppen

 Mindsker stivhed og ømmer muskler

Aftagelig massagepude

Massagemåtten afsluttes af en superlækker massagepude med roterende shiatsumassage, der kommer effektivt i dybden og løsner op for infiltrationer, myoser og nakkespændinger. Massagepuden kan lynes af og nemt bruges på andre dele af kroppen, fx i lænden eller under lårene.

Dejlig varmefunktion

Måtten har 3 varmezoner - 2 i selve måtten samt 1 i massagepuden. Kombineret med den skønne vibrationsmassage er der rig mulighed for at få løsnet godt op for spændinger og infiltrationer.

Akupressur med pigmåtte

Den aftagelig pigmåtte giver dig fordelene fra traditionel kinesisk akupressur, der er kendt for sine fantastiske egenskaber i forhold til at lindre og løsne op for rygsmerter, muskelspændinger, infiltrationer, stress og overanstrengelse samt søvnløshed.

  • 5 massageprogrammer
  • 3 intensitetsniveauer
  • Aftagelig pigmåtte
  • Aftagelig massagepude

Indeholder: Elektrisk massagemåtte med ekstra blød overflade der måler 177 x 62 x 11 cm. 36W - 50/60Hz - 12V. Kan foldes sammen for nem opbevaring.

Her finder du hele sortimentet af massageprodukter.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Elektrisk massagemåtte med massagepude 177 x 62 cm
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne