• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage
Varenummer
601155

Pigmåtte og pigpude - bruges sammen eller enkeltvis

På lager - levering 1-2 hverdage
Bedømmelse:
97 % of 100
249,00 kr.

Pigmåtte og pigpude i skøn forening der giver dig effekten fra akkupunktur og derfor også kaldes en akupunktur måtte eller akupunktur pude.

Læg dig på pigmåtten, placer pigpuden under nakken, slap helt af i kroppen og træk vejret dybt ned i maven og tryk dig til færre spændinger, stive led, ømhed og smerter.

Løsner op for stive muskler

Færre spændinger og ømhed

Øger blodcirkulationen

Sømmåtten består af en ganske alm. skummåtte med aftageligt bomuldsbetræk, hvor der sidder over 9000 små trykpunkter af ABS og nu har den fået en lille, men særdeles effektiv medhjælper i form af den skønne pigpude, der passer perfekt under nakken, lænden eller knæhaserne.

Trykpunkterne på måtte og pude stimulerer blodcirkulationen og lymfesystemet, løsner op for muskelspændinger og ledsmerter og kan i løbet af blot 5-15 minutters strategisk tryk på kroppen, løsne op for stive og fastlåste muskler.

Idéen omkring pigmåtten stammer oprindeligt fra Indiens sømmåtte og bruger du den jævnligt, kan den være med til at fremme fordøjelsen, reducere stress og angst og give en bedre nattesøvn.

Akupunktur måtten løsner op for muskelinfiltrationer og overbelastede led og giver umiddelbar smertelindring i ryggen, nakken, skuldrene, lænden, haleben og baglår og naturligvis fødderne.

Trykpunktsmåtten er i folkemunde også benævnt som fibromyalgi måtten, da patienter med fibromyalgi ofte oplever en positiv effekt efter brug af måtten. Også senebetændelse og gigtsmerter kan mindskes ved brug af trykpunktsmåtten.

Anvendelse: Bruges direkte på bar hud for optimal effekt eller med et tyndt lag tøj på, alt efter hvor følsom huden er. Det må gerne kunne mærkes, at du ligger, sidder eller står på måtten.

Bevæg dig gerne ganske let, tryk eller rul og skift mellem de udsatte områder og vend tilbage til udgangspunktet. Mærk hvordan belastningen og presset fra måtten mindskes, i takt med at muskler og led varmes op og blodcirkulationen øges.

pigmaette måder

Det er helt normalt at huden bliver rød lige efter brug. Anbefales ikke til gravide eller folk med særlig følsom hud - er du i tvivl så snak med egen læge først.

Af polyurethan skum, 100% bomuld og ABS plast. Mål måtte ca: 75 x 44 x 2 cm. Mål pude ca: 73 x 15 x10 cm. Aftageligt betræk med velcrolukning og lynlås. Betrækket bør håndvaskes.

Se vores andre pigmåtter.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Pigmåtte og pigpude - bruges sammen eller enkeltvis
Din bedømmelse
Dansktalende kundeservice
Skriv til kundeservice@hafaro.dk
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Nem og sikker nethandel
Masser af glade kunder
5 stjerner på Trustpilot
Har du spørgsmål?
Vi hjælper gerne