• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Massage & varme

Her finder du massagebolde, massageruller og elektriske massageapparater, så du kan give dig selv en god omgang massage og holde sener, led og muskler smidige og fleksible. Er du kuldskær eller går du rundt med ømme led og muskelspændinger, kan vores udvalg af lækre varmetæpper, varmedunke eller skønne uldprodukter lune dig godt igennem, så du kan slappe bedre af i kroppen

Varmetæpper og varmepuder

På de kolde dage er det rart at have en varmepude eller et varmetæppe, der hjælper dig med at få varme i kroppen igen. Hos Hafaro finder du mange lækre modeller, der virker afslappende, smertelindrende og varmende. Vi har både elektriske varmepuder og genopladelige varmedunke, der gør det nemt og hurtigt at få lindrende varme på de ømme punkter såsom skuldre, lænd og ryg. Vores varmetæpper er også lige til at sætte i stikket, hvorefter de langsomt varmes op til den temperatur, du har valgt. Hos Hafaro kan du også finde håndvarmere og fodvarmere, hvis det er her, du er særligt udsat for kulde.

Varme lindrer muskelsmerter

Har du smerter og stivhed i musklerne i ryg, lænd og nakke, så prøv en af vores elektriske varmetæpper. Vores udvalg byder på forskellige varmetæpper, designet til at løsne op for spændinger i netop disse udsatte muskelgrupper. Du kan fx finde elektriske varmetæpper, du kan sætte om lænden med velcrolukning eller en vest, der varmer hele ryg- og nakkeregionen. Den varme og fløjlsbløde overflade føles rar mod kroppen, og tæppet varmer, afstresser og løsner de spændte muskler.

Få varmen på en kold vinterdag

På de kolde vinterdage er det dejligt at komme ind i en varm seng. Her er det elektriske varmelagen med temperaturjustering helt genial. Du lægger den under det almindelige lagen, indstiller varmen og slapper helt af, mens varmen breder sig i hele kroppen. Til samme formål har vi også elektriske varmepuder, du kan tage med i sofaen og lade varmen brede sig lige der, hvor kroppen føles øm og kold.

Hold varmen på hænder og fødder

Der er ikke noget værre end at få kolde fødder og kolde hænder, når man skal opholde sig udendørs i længere tid. Og når først kulden har sat sig, er det meget svært at få varmen tilbage. Men med de smarte produkter fra Hafaro kan du blive klædt på til en frostklar dag. Se fx vores udvalg af termosåler, termosokker eller uldsokker, der holder på varmen og sikrer en god isolering mod kulden fra jorden. Dine iskolde hænder og fingre kan varmes op ved hjælp af de smarte håndvarmer puder, der er lige til at putte i tasken eller lommen. Varmen i puderne aktiveres ved, at du ryster dem. Hold dem i hånden eller put dem i lommen sammen med dine hænder. Den varmende effekt holder i op til 10 timer.

Fryser du altid om tæerne, går du rundt med kolde hænder, eller har du bare svært ved at få varmen generelt? Sådan behøver det ikke at være, for der findes faktisk masser af smarte varmekilder til at varme hænderne, fødderne og resten af kroppen godt igennem. Gå på opdagelse blandt elektriske varmetæpper, lune hjemmesko og håndvarmere og vælg den varmekilde, der passer bedst til dine behov