• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Rygpude

Vi sidder meget ned i løbet af en dag, fx på spisebordsstolen, kontorstolen eller i bilen. Det er belastende for kroppen, da kroppen er passiv og ryggen ikke får den optimale støtte. Når vi sidder på en ganske almindelig stol over længere tid, er der en tendens til at kroppen ’falder sammen’, hvilket er uhensigtsmæssigt for ryggen. En ergonomisk lændepude placeres i lænden i den nederste del af ryggen. Lændepuden hjælper dig til at sidde mere oprejst og styrke din rygmuskulatur frem for at belaste den. Se vores udvalg af ergonomiske lændepuder og rygpuder til hjemmebrug, kontor eller bil.

11 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Undgå rygsmerter med en formstøbt rygpude

Mærker du, at overkroppen hurtigt kommer til at hænge og at korpus falder lidt sammen, når du sidder meget ned, så tag et kig på vores store udvalg af rygpuder - vi har nemlig noget for enhver smag. Især vores formstøbte rygpude er genial til dig, der arbejder på kontor eller har en stillesiddende og inaktiv livsstil, der resulterer i trætte og ømme rygmuskler. I den perfekte verden husker vi at træne vores ryg og lænd, så vi undgår, at problemet overhovedet opstår. Men det er lettere sagt end gjort og noget der kan være svært at implementere i en travl hverdag eller en hverdag, hvor kræfterne bare ikke er til det. Hos Hafaro har vi et stort sortiment i specialpuder i høj kvalitet.

Den formstøbte rygpude støtter lænd og rygsøjle effektivt, styrker rygmuskulaturen og hjælper dig til at bevare et naturligt lændesvaj. Rygpuden fås i to forskellige tykkelser, hvor den tynde er beregnet til dig, der blot har brug for lidt let støtte i ryggen. Begge er af formstøbt memoryskum, der tilpasser sig den enkeltes kropsform.

Lændepude til bil giver en bedre køretur

Tilbagelægger du mange kilometer i din bil, har du brug for en god siddekomfort og det kan desværre være så som så i rigtig mange bilmærker, hvor både stand, model og årgang er afgørende for den overordnede komfort. Desværre har man ikke altid mulighed for, eller midler til, at sikre at førersædet passer bedst muligt til den krop, der skal sidde i det, men så kan man heldigivs supplere med en rygpude til bil.