• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Fodpleje

Velvære starter i fødderne, derfor er gode sko og ordentlige såler alfa og omega. Som platform for hele kroppen er det fødderne, der skal bære dig gennem livet - en daglig belastning der kræver en sund fod. Tag dine fødder alvorligt, giv dem opmærksomhed og plej dem godt - så mindsker du muligheden for skavanker i knæ, lænd og ryg.

Alt til fødderne

Hos hafaro finder du det meste indenfor aflastning og pleje af fødder. Selv de mindste fodskavanker kan hurtigt udvikle sig til et kæmpe problem, hvis ikke de behandles med det samme. Problemer vi kan hjælpe med at løse, er blandt andet:

- knyster

- skæve storetæer

- ømme trædepuder

hammertå

hælspore

svangsenebetændelse

platfod

ligtorne

vabler

fodsved

kolde fødder

Der er stor sandsynlighed for, at vi har et produkt, der kan lindre eller afhjælpe ømhed, smerter i fødderne og forskellige gener forbundet med dinfods skavanker. Find den fodkategori der passer bedst til dit problem og kig produkterne godt igennem. Har du ondt i fødderne men er usikker i forhold til at foretage det rette valg, er du altid velkommen til at kontakte os og få kyndig vejledning. Ring på 91 25 21 61 eller skriv en udførlig mail og send den til kundeservice@hafaro.dk, så er vi klar til at hjælpe dig på rette vej.

Scholl hos Hafaro

Hos Hafaro fører vi det anerkendte mærke Scholl, som har mere end 100 års erfaring indenfor fodtilstande og fodens struktur og funktion i forhold til kroppen. Filosofien bygger på at forbedre komfort, helbred og velbefindende ved at hjælpe folk med at pleje fødderne og den filosofi kan vi kun nikke anerkendende til her hos Hafaro. Sortimentet byder på indlægssåler til sko, elektronisk fodpleje, cremer og fodfile til hård hud på foden, sprunke hæle eller revner, fodmasker til tør hud, behandling til ligtorne, vorter, neglesvamp, nedgroede tånegle, fodsved, vabler og meget mere.