• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Pilleæske

Er der medicin, vitaminer eller forskellige former for kosttilskud, du indtager dagligt, kan en pilleæske være genial til opbevaring og ikke mindst dosering. Hos Hafaro kan du købe en pilleæske med alarm, så du ikke glemmer piller og tabletter. Vi har praktiske pilleæsker med dosering for hele ugen og klimavenlige pilledåser af miljøvenlige bambusfibre. 

5 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Diskret pilleæske af miljøvenlig bambus

Har du en travl hverdag og har du brug for at have dine piller lige i nærheden på en diskret og tryg måde, er vores lomme pilleæske af bambus lige noget for dig. Størrelsen samt det enkle og funktionelle design gør det nemt at smutte den op og ned af lommen eller tasken, uden at skabe større opmærksomhed. Den har et enkelt klik låg og en praktisk inddeling med 3 rum, så du kan forberede din dosering hjemmefra.

Pilleæsken af bambus findes også i en større model med separeret inddeling med hvert sit låg. Bambus som materiale er både slidstærkt og miljøvenligt og vinder mere og mere indpas i den almindelige husholdning, hvor bæredygtighed længe har været på dagsordenen.

Pilleæske med alarm

Er dine piller livsnødvendige, er det særligt vigtigt, at medicinen doseres, som den er tiltænkt efter lægens anvisninger. Vores pilleæske med alarm kan hjælpe dig med at huske, hvilke tidspunkter den bør indtages på og kan indstilles med op til 5 forskellige tidspunkter om dagen. En tidsindstillet pilleboks kan virke avanceret at bruge, men er i praksis rigtig nem at indstille og kan både aktiveres med lyd eller vibration alt efter behov. Medicinæsken har et tydeligt digitalt ur og et diskret låg, der ikke røber æskens indhold og er særligt velegnet til dig, der gerne vil indtage din medicin under diskrete former.