• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice på tlf. 91 25 21 61
  • Levering: 1-2 hverdage

Skolæster & skohorn

Pas godt på dine sko, så holder de længere. Find smart og praktisk tilbehør til fodtøjet her. Hold f.eks. faconen med et par skolæster, udvid skosnuderne med en sko udvider eller beskyt dem mod det våde, danske vejr med praktiske skobetræk. Med vores fantastiske skofriskere kan selv de mest ildelugtende, svedige og fugtige sportssko blive velduftende og rare at gå med igen.

7 varer

Faldende orden
pr. side

Undgå sure sportssko

Stinker dine løbesko, lugter sportstasken af sure håndklæder og er fodboldstøvlerne nødt til at overnatte på terassen, så har du brug for et par luftfriskere fra Duffies®. De absorberer fugt og forhindrer bakterier i at formere sig og så er de både miljøvenlige og helt naturlige - en vigtig detalje i disse klimatider. Skofriskerne spreder en dejlig, frisk og ren duft, der hurtigt kvæler sur, dårlig lugt og kan i princippet bruges overalt f.eks. i bilen, skuffen, skabet, kufferten eller kolonihavehuset.

Er skoen for lille eller for stor?

Klemmer dine nye sko en anelse omkring tæer og forfod og er de lavet af et materiale der kan give sig, kan du gøre dem mere rummelige med en sko udvider. Den kan justeres med 4 centimeter efter behov og sættes i spænd i skoen over natten, så der bliver bedre plads til tæerne om dagen. Er problemet lige omvendt og har du derimod fået købt et par sko der svupper, så har vi også råd for det. Vores geniale hælindlæg med skridsikre tentakler, tilpasser sig hulrummet mellem din hæl og skoens bagkant, holder foden på plads og får skoen til at passe perfekt.

Sko på rad og række

For mange sko og for lidt plads kan tage pusten fra enhver. Med en lækker sko organizer kan du opbevare dine sko på en både funktionel og pladsbesparende måde. Sko organizeren kan justeres i højden og passer til flere typer sko. Designet er luksuriøst og af rigtig høj kvalitet, hvor dine sko opbevares enkeltvis og undgår stød og skrabemærker fra andre sko. Vil du hellere hænge skoene op, kan du bruge de praktiske skoholdere, der kan klistres på væggen, badeværelsesdøren, klædeskabet eller reolen.