• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Sko tilbehør

Pas godt på dine sko, så holder de længere. Find smart og praktisk tilbehør til fodtøjet her. Hold f.eks. faconen med et par skolæster, udvid skosnuderne med en sko udvider eller beskyt dem mod det våde, danske vejr med praktiske skobetræk. Hos Hafaro finder du et stort udvalg af fodpleje.

7 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Undgå sure sportssko

Stinker dine løbesko, lugter sportstasken af sure håndklæder og er fodboldstøvlerne nødt til at overnatte på terassen, så har du brug for en skospray fra SchollScholl fresh step skospray giver 24 timers beskyttelse, afhjælper svedige sko og har hurtigtørrende effekt, så du lige kan give skoene en omgang, hvis du fornemmer, at problemet er ved at udvikle sig. Den effektive skospray spreder en dejlig, frisk og ren duft, der hurtigt kvæler sur, dårlig lugt og kan i princippet også bruges i skuffen, skabet eller kufferten.

Er skoen for lille eller for stor?

Klemmer dine nye sko en anelse omkring tæer og forfod og er de lavet af et materiale der kan give sig, kan du gøre dem mere rummelige med en sko udvider. Den kan justeres med 4 centimeter efter behov og sættes i spænd i skoen over natten, så der bliver bedre plads til tæerne om dagen. Er problemet lige omvendt og har du derimod fået købt et par sko der svupper, så har vi også råd for det. Vores geniale hælindlæg med skridsikre tentakler, tilpasser sig hulrummet mellem din hæl og skoens bagkant, holder foden på plads og får skoen til at passe perfekt.

Skohornet der kan bruges af alle

Har du svært ved at få foden ned i skoene og måske endnu sværere ved at nå helt derned, så er vores skohorn med teleskop en genial og særdeles praktisk løsning. Skohornet kan forlænges fra 32 til 80 cm, så du både kan bruge det, når du sidder ned eller står op. Med dette fantastiske skohorn slipper du for at bukke dig ned og det uanset om du bærer rundt på en stor graviditetsmave eller blot en mave, der gør det sværere at nå ned til fødderne.