• Altid gode råd og vejledning
  • Dansk kundeservice 
  • Levering: 1-2 hverdage

Nakke varmer

Lider du af stivhed, infiltrationer eller ømhed i nakken, kan en nakkevarmer være en nem og behagelig løsning. Vi har nakkevarmere af uld, der beskytter imod fugt, træk og kulde og som naturligvis ikke kradser, eller nakkevarmere af blød, antibakteriel bambus med turmalin og magnetterapi der bidrager til en øget blodcirkulation i nakkeområdet - fælles for dem alle er, at de er justerbare og nemme at tage af og på

5 varer

pr. side
Faldende orden
pr. side

Nakke varmer til hold i nakken

Vi er mange, der har prøvet at døje med nakkestivhed og hold i nakken, og når den slags sker, ønsker man bare, at det skal gå hurtigt væk. Når muskulaturen er stiv, er varme effektivt til at bløde den op og sætte gang i blodcirkulationen. Bruger du en nakke varmer, kan du hurtigt og nemt stimulere en naturlig helingsproces. Se hele vores sortiment af varme og massageprodukter.

Nakkestivhed og hold i nakken kan blandt andet opstå af træk, fugt og kulde, så vil du forebygge hold i nakken, kan du bruge en nakke varmer af uld. Det giver god mening, hvis du fx arbejder i åbne kontorfællesskaber eller på et lager, hvor der er tendens til træk.

Nakkevarmer af uld forebygger hold i nakken

Uld er et naturligt materiale med rigtig mange positive egenskaber, der har gjort det til en populær og eftertragtet vare. Uld beskytter huden mod fugt, træk og kulde, samtidig med at det opretholder din naturlige kropstemperatur og forhindrer dig i at svede.

Bruger du en nakke varmer af uld, vil du derfor hurtigt mærke en varm og behagelig følelse af velvære i og omkring din nakkemuskulatur. Nakkevarmerens udformning kombineret med uldens fantastiske egenskaber stimulerer blodcirkulationen effektivt og virker derfor forebyggende på nakkestivhed, muskelinfiltrationer og hold i nakken. Desuden er uld allergivenlig, antibakteriel og modstandsdygtig overfor snavs og støvmider.